Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB face cerere pentru a juca în premieră pe un stadion nou! Arena din Buzău, doar a treia variantă | EXCLUSIV

FCSB face cerere pentru a juca în premieră pe un stadion nou! Arena din Buzău, doar a treia variantă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că se pregăteşte planul pentru finalul de campionat, dacă în ultima etapă cu CFR Cluj se va juca meciul decisiv pentru titlu. Echipa finanţată de Gigi Becali are trei variante în acest moment.

Stadioanele pe care vrea să joacă FCSB. Arena din Buzău, a treia variantă

Pentru FCSB revine problema eternă. Fără o "casă" proprie, clubul din Berceni a fost nevoit să se plimbe între mai multe stadioane, precum cele din Piteşti, Buzău sau Giurgiu, atunci când Arena Naţională a fost indisponibilă. 

Totuşi, FCSB nu plănuieşte să-şi construiască o arenă pe care să o folosească în exclusivitate, iar Mihai Stoica a anunţat de ce Gigi Becali nu vrea să construiasă un stadion. 

În finalul acestui sezon, meciul decisiv pentru titlul Ligii 1, FCSB - CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului, se poate juca la Buzău, pe un stadion nemodernizat de 13.000 de locuri. Meciul programat la finalul lunii mai e dus departe de Arena Naţională, acolo unde vor fi în toi pregătirile pentru festivalul Saga. 

Totuşi, arena din Buzău, o replică a vechiului Stadion Steaua, este abia a treia varianată a FCSB. 

Mihai Stoica a anunţat că primele două opţiuni sunt din Bucureşti, Stadionul Steaua şi cel de la Arcul de Triumf. De altfel, clubul lui Gigi Becali va depune o cerere pentru ca echipa să fie acceptată pe una dintre arenele noi. 

"Probabil că vom juca la Buzău, dacă nu ne primeşte nimeni pe Ghencea sau pe Arc. Da, facem solicitare pe Ghencea. Dacă nu se joacă titlul, nu are nicio importanţă. 

Da (n.r. - se va face solicitare), şi la Arcul de Triumf, chiar dacă e mic. Una e să joci în Bucureşti şi alta e la Buzău", a declarat expertul Orange Sport, Mihai Stoica, după ce FCSB-ului i-a mai fost refuzată cererea, în trecut, de a juca pe stadioanele nou-construite. 

Programul echipei FCSB în play-off

  • Farul (d)
  • FC Argeş (a)
  • Universitatea Craiova (d)
  • FC Voluntari (d)
  • CFR Cluj (a)

Toni Petrea a diminuat diferenţa faţă de Dan Petrescu şi a relansat lupta la titlu. După cinci etape din play-off, CFR Cluj conduce cu 45 de puncte, FCSB e pe locul secund cu 43 de puncte, iar Universitatea Craiova închide podiumul, cu 39 de puncte. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalimihai stoicamm stoicastadion fcsbfcsb cfr cluj titlu 

viewscnt
Articole similare