Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul transferat în februarie cu fast la CFR Cluj a ajuns în Liga 3! Situaţie incredibilă: Dan Petrescu l-a cedat pe favoritul său

Atacantul transferat în februarie cu fast la CFR Cluj a ajuns în Liga 3! Situaţie incredibilă: Dan Petrescu l-a cedat pe favoritul său

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost nevoit să ia decizii radicale în privinţa unor jucători importanţi ai echipei. Antrenorul a ţinut cont de locurile limitate de pe lista pentru Liga 1 şi de nevoile sale şi a trimis mai multe vedete ale echipei în Liga 3.

Vedetele de la CFR Cluj ajunse în Liga 3

În cea mai recentă etapă din Liga 3, care a avut loc în weekend, în seria 10, au apărut câteva nume importante. Fotbalişti care până acum evoluau în prima ligă au jucat în meciul CFR Cluj 2 - SCM Zalău, scor 3-2. 

Răzvan Sava, transferat din Italia în iarnă, Ovidiu Hoban, Roger, pentru care Dan Petrescu a insistat să fie adus de la UTA Arad, Cătălin Itu sau Sergiu Buş au lăsat lupta la titlul Ligii 1 pentru nivelul modest din liga inferioară. 

Totul după ce Dan Petrescu a hotărât să-i scoată de pe lista trimisă la LPF pentru partidele decisive din play-off, cu FCSB sau Universitatea Craiova. 

Cum a arătat CFR Cluj 2 în meciul în care au marcat: Sergiu Buş (55), Alexandru Bucică (71) şi Vlad Fărcăşan (90+3).

  • CFR Cluj 2: Răzvan Sava – Davide Popşa, David Milchiş, Rareş Bălan, Vlad Fărcăşan, Ovidiu Hoban, Roger Rodrigues, Cătălin Itu (cpt.), Alexandru Bucică, Mihai Gâdea, Bogdan Sucitu
  • Rezerve: Costel Franculescu, Rareş Urcan, Tiberiu Mistode, Davis Orman, Tudor Man, Sergiu Buş, Raul Haiduc, Horea Pleşa, Valerian Ciupe. 

Dan Petrescu a explicat ce s-a întâmplat cu Roger

Fosta vedetă de la UTA Arad, Roger, a primit primul "duş rece" din partea lui Dan Petrescu. De altfel, antrenorul a insistat ca CFR Cluj să plătească în februarie, pentru a-l aduce pe brazilian mai repede, întrucât venirea sa era programată în vară, după finalul sezonului. 

Totuşi, odată ajuns în Gruia, Roger a fost retrogradat. "Bursucul" i-a scos pe atacantul străin şi pe Cătălin Itu din lot fix înaintea partidei cu FCSB. 

"Roger a suferit la fel ca Boateng, foarte mult, când a venit la echipă. Nu a reuşit să se impună, dar asta nu înseamnă că nu poate reveni în vizorul primei echipe pe viitor.

A jucat ieri la echipa a doua, am fost să-l văd. Poate că impactul cu echipa nu a fost aşa cum şi-a dorit el şi cum ne-am dorit noi. Nu orice jucător care vine la CFR se impune. Gândiţi-vă câţi jucători au plecat de când sunt eu la CFR.

La CFR e presiune maximă şi se vrea câştigarea campionatului. Dacă nu faci faţă imediat, nu te aşteaptă nimeni! Nici pe mine, nici pe el. Eu mai cred, cred că va exploda la un moment dat, dar până acum nu a reuşit să-mi demonstreze la antrenamente că e foarte bun", declara antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescucatalin iturogercfr cluj fcsb 0-1 

viewscnt
Articole similare