Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, discurs manifest după ce Gaz Metan a încasat 8 goluri de la Rapid! ”Să se apuce de carte!” Ce sfat le-a dat medieşenilor EXCLUSIV

Basarab Panduru, discurs manifest după ce Gaz Metan a încasat 8 goluri de la Rapid! ”Să se apuce de carte!” Ce sfat le-a dat medieşenilor EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 8-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Ligii 1.

Rapid a dat câte goluri a putut contra unei echipe cu grave probleme financiare. Jucătorii de la Gaz Metan sunt tineri şi fără experinţă, neavând nicio şansă în faţa trupei aliniate de Adrian Mutu. 

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a avut un discurs manifest la adresa situţiei care s-a produs în Liga 1. El a apreciat modul cum a gestionat Rapidul meciul şi nu consideră ca Rapid şi-a bătut joc de adversar după ce a marcat 8 goluri. 

Panduru a încercat să găsească şi părţi bune în tabăra celor de la Mediaş, dar nu observat prea multe lucruri pozitive. El i-a sfătuit pe fotbaliştii de la Mediaş să se apuce de facultate, pentru a putea avea un viitor mai bun.

”Să se apuce de carte!” 

”Eu apreciez un singur lucru. De când a început meciul şi până s-a terminat, au jucat corect. Nu şi-au bătut joc de adversar. Faptul că au dat 8 goluri, nu înseamnă că şi-au bătut joc de adversar.

Îţi baţi joc de adversar când la 4-0 începi să le dai printre picioare, când începi să faci scheme. Aia e bătaie de joc. Dacă au jucat corect de la început şi până la sfârşit, asta apreciez la Rapid. 

De partea cealaltă, aş vrea să încurajez pe cineva, dar îmi e greu să găsesc. Poate doar la portar că am văzut câteva lucruri. Aşa... ceva legat de fotbal. În rest, de încurajat nu am cum să îi încurajez pe cei de la Mediaş. Dar pot să le dau un sfat şi sunt sigur că peste ani, îmi vor mulţumi. Mâine sau pomâine când se duc la stadion să predea echipamentul... să se apuce de şcoală, să se apuce de carte, pentru că e mult mai bine. Aşa nu ai cum să faci absolut nimic. Nici fotbal, nici carte. Aşa te apuci de carte cât mai ai timp. Poţi să faci o facultate. 

Iar peste câţiva ani, unii dintre ei, pentru că s-ar putea să existe şi o minune. S-ar putea ca unii dintre ei să fie jucători de Liga 2, primă ligă. Totuşi, marea majoritate să se apuce de carte, pentru că e mult mai bine să aibă o meserie după ce termină o facultate”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate, pentru Orange Sport. 

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 35 de puncte, 2. Sepsi – 33, 3. FC Botoşani – 32, 4. U Craiova 1948 – 28, 5. UTA Arad – 26, 6. CS Mioveni - 25, 7. Chindia Târgovişte – 22, 8. Dinamo – 13, 9. Academica Clinceni – 1, 10. Gaz Metan Mediaş – -25.

Afla mai multe despre: rapid-panduru-gaz metan 

viewscnt
Articole similare