Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica s-a amuzat pe seama discursului lui Petrescu: ”El spune 'albitru' şi Petrilă lui Petrila. E jenant” | EXCLUSIV

Mihai Stoica s-a amuzat pe seama discursului lui Petrescu: ”El spune 'albitru' şi Petrilă lui Petrila. E jenant” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a reacţionat ironic la discursul lui Dan Petrescu, de la finalul meciului CFR Cluj - FCSB, scor 0-1.

Duelul din Gruia a fost unul foarte disputat de către ambele tabere combatante.

Totuşi, acesta a fost decis în favoarea FCSB-ului de şutul deviat al lui Octavian Popescu. 

Dar echilibrul numeric s-a rupt înainte de pauză. Mateo Susic a primit direct cartonaşul roşu după o intrare dură asupra lui Darius Olaru.

Mihai Stoica s-a amuzat pe seama discursului lui Petrescu: ”El spune 'albitru' la arbitru şi Petrilă lui Petrila. E jenant” | EXCLUSIV

La finalul jocului, Dan Petrescu a răbufnit la adresa lui Istvan Kovacs. Antrenorul campioanei a fost nervos din cauza eliminării dictate de centralul de 37 de ani.

Tehnicianul de 54 de ani a acuzat faptul că respectiva decizie a fost luată mult prea uşor.

Replica din partea clubului FCSB nu s-a lăsat aşteptată. Mihai Stoica l-a invitat pe Dan Petrescu la spital ca să vadă cum arată piciorul lui Olaru după ce acesta a fost victima lui Susic.

Mai mult, managerul general al roş-albaştrilor l-a ironizat pe antrenorul campioanei pe seama faptului că cel din urmă ar pronunţa ”albitru” la arbitru şi l-ar numi ”Petrilă” pe jucătorul clujenilor, Claudiu Petrila.

"Nimeni nu-i poate spune lui Petrescu faptul că se spune arbitru şi nu 'albitru'? Că nu-i spunem 'Petlescu'. Îi spune Petrilă lui Petrila.

Chiar nimeni nu-i poate spune că e arbitru, nu 'albitru'? E jenant ce zice Petrescu. E jenant să spui că nu e roşu şi că a greşit 'albitrul' şi Olaru e la spital.

Şi după să spui că 'Petrilă', cum îi spune el, Petrila, cum îi spunem noi, că a scăpat singur cu portarul. E jenant ce a spus Petrescu, precum toate discursurile lui Petrescu din ultima perioadă", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Răbufnirea lui Dan Petrescu, după CFR Cluj - FCSB 0-1

"Un meci disputat. A fost decis de o greşeală de arbitraj. În opinia mea, nu ai voie să dai un asemenea cartonaş roşu, după care am avut o fază în care Petrila era singur cu portarul, a dat henţ şi nu a fost.

Mi se pare incredibil să iei o asemenea decizie la un asemenea meci. Incredibil! La noi nu se întâmplă nimic, nici penalty-uri, nici roşu. Noi am tăcut, am vrut să fim corecţi, dar dacă eşti corect nu câştigi. Arbitrul a fost influenţat de declaraţiile oferite înaintea meciului", a ”tunat” Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: mihai stoicadan petrescu 

viewscnt
Articole similare