Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a răbufnit şi la conferinţa de presă: "Dacă noi vom beneficia de un cartonaş roşu vreodată, în deplasare, atunci mă las de antrenorat"

Dan Petrescu a răbufnit şi la conferinţa de presă: "Dacă noi vom beneficia de un cartonaş roşu vreodată, în deplasare, atunci mă las de antrenorat"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 0-1, iar Dan Petrescu şi-a continuat seria criticilor la adresa lui Istvan Kovacs şi la conferinţa de presă.

"La niciun nivel nu am văzut un asemenea cartonaş roşu într-un derby, într-un meci aşa important, unde se decide titlul. Nu înţeleg, este incredibil. Noi am primit 100 de faulturi ca ăsta în campionat şi a fost maximum cartonaş galben. A stricat meciul.

La Craiova am primit gol în minutul 96, deşi arbitrul lăsase 5 minute de prelungire. În acest meci, a lăsat tot 5 minute, dar cu 10 secunde înainte de minutul 95 a fluierat. Nu mi se pare corect. Petrila scapă singur cu portarul, dar după un minut fluieră henţ. Păi, stai, mă, n-a fost henţ. Lasă-ne să scăpăm şi noi cu portarul. N-aveam voie să dăm gol.

Sunt lucruri care mă deranjează, decisive în istoria unei echipe care a muncit foarte mult. Dacă meritau victoria, spuneam, dar un egal era just în acest meci.

Dai roşu fără să fie roşu... Pot fi suspendat, că nu mă interesează. Nu se dă roşu la un asemenea meci, la o asemenea fază. Nu era ultimul om, nu a sărit pe el să-l omoare. A fost un fault la mijloc, OK, dai galben. Zicea cineva ceva dacă dădea galben? Nimeni! Cine a pus presiune pe arbitru a câştigat, bravo lor. Noi tăcem şi vedem cum vom fi trataţi.

Mi se pare incredibil să iei o asemenea decizie la un asemenea meci. Incredibil! Dacă noi vom beneficia de un cartonaş roşu vreodată, în deplasare, în momentul ăla mă las de antrenorat! La noi nu se întâmplă nimic, nici penalty-uri, nici roşu. Noi am tăcut, am vrut să fim corecţi, dar dacă eşti corect nu câştigi. Arbitrul a fost influenţat de declaraţiile oferite înaintea meciului" , a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj - FCSB 0-1

CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de FCSB, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I. Clujenii au jucat în inferioritate numerică mai mult de o repriză. În clasament, între cele două echipe mai sunt acum doar două puncte.

Golul a fost marcat de Oct. Popescu ‘ 74.

  • CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Graovac, Burcă, M. Camora – Deac, Boateng, Bordeianu (Păun ’87) – Omrani (Dugandzic ’77), Debeljuh (Yuri ’46), Petrila (Birligea ’76). Antrenor: Dan Petrescu
  • FCSB: Târnovanu – Creţu, Cristea, Miron, Radunovic – Ov. Popescu (Oaidă ’83), Şut (Edjouma ’46), Olaru (Stoica ’46) – Cordea (V. Gheorghe ’72), Tănase, Oct. Popescu (Dumiter ’87). Antrenor: Anton Petrea.

Sâmbătă, FC Argeş a învins-o în deplasare, scor 1-0, pe FC Voluntari, iar Universitatea Craiova s-a impus, tot în deplasare, cu 3-0, în faţa echipei Farul.

Clasamentul play-off-ului este următorul:

1. CFR Cluj – 45 de puncte
2. FCSB – 43
3. Universitatea Craiova – 39
4. FC Voluntari – 30
5. Farul Constanţa – 28
6. FC Argeş – 27

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare