Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM recunoaşte schimbarea cerută prin telefon de Gigi Becali: "Nu vrea să-l scoată. Ia şi vorbeşte tu" | EXCLUSIV

MM recunoaşte schimbarea cerută prin telefon de Gigi Becali: "Nu vrea să-l scoată. Ia şi vorbeşte tu" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, susţine că partidele făcute de echipă în acest sezon sunt "operele lui Petrea". Totuşi, conducătorul face o dezvăluire despre o schimbare cerută de Gigi Becali, după ce a urmărit un moment din timpul victoriei cu CFR Cluj, scor 1-0.

"Schimbarea cerută prin telefon de Gigi Becali la FCSB"

FCSB a reuşit să se apropie la două puncte de liderul CFR Cluj, după ce a învins-o pe campioana en titre, scor 1-0, în Gruia. La o zi după partida din Ardeal, Mihai Stoica a analizat fazele meciului, iar un moment petrecut între Dan Petrescu şi Cristian Panin, care vorbea la telefon lângă antrenor, l-a făcut să facă o dezvăluire din trecutul FCSB-ului. 

În 2012, în mandatul lui Mihai Stoichiţă la FCSB, Gigi Becali a ordonat schimbarea lui Eric Bicfalvi de pe teren, dar tehnicianul s-a împotrivit, într-o remiză, scor 1-1, cu Rapid Bucureşti.  

"Eu i-am dat telefon lui Stoichiţă în Giuleşti. Gigi spunea că ia Bicfalvi al doilea galben şi să-l scoată. <<Nu vrea, nu vrea să-l scoată>>. I-am dat telefonul <<Ia şi vorbeşte tu>>. Stoichiţă e omul cel mai puţin stresat pe care l-am văzut vreodată", a declarat expertul Orange Sport. 

Revenind la victoria de duminică seară în faţa CFR-ului şi la faza petrecută între Panin şi Petrescu, MM Stoica a oferit o explicaţie scurtă: "I-o fi zis Petrescu <<Vezi dacă a fost fault sau nu (n.r. - la duelul dintre Susic şi Olaru)>>. 

MM Stoica îi atribuie meritele lui Toni Petrea la FCSB

Actualul antrenor al FCSB, Toni Petrea, are şansa de a cuceri primul titlul cu echipa din Berceni, după ce în primul mandat a părăsit echipa, pentru că a ratat campionatul. 

"Operele lui Petrea sunt toate meciurile, dar nimeni nu ne crede. S-a gândit o echipă mai agresivă, că ştiam că va fi război. Până la urmă s-au bătut cu armele lor, că intrarea lui Susic este cea mai importantă fază a primei părţi. Nu ştiu dacă reuşeam să câştigăm 11 la 11. Mărturisesc că dacă aş fi văzut faza asta fără să văd meciul şi decizia arbitrului, mă gândeam că-i dă galben, dar că i-a dat roşu m-a făcut să zic că a venit să arbitreze corect", a mai spus Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mm stoicagigi becalifcsbmihai stoichita,  

viewscnt
Articole similare