Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, lovită dur! Anunţul momentului, după victoria cu CFR. Becali, în corzi | EXCLUSIV

FCSB, lovită dur! Anunţul momentului, după victoria cu CFR. Becali, în corzi | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani), managerul FCSB, a dezvăluit pe ce stadion va juca echipa un eventual meci cu titlul pe masă împotriva lui CFR Cluj, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1.

FCSB va fi nevoită să plece de pe Arena Naţională în eventualitatea unui meci cu titlul pe masă, împotriva lui CFR Cluj în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1, şi să joace în afara Bucureştiului partida care-i poate un nou trofeu de campioană din 2015 încoace.

Pe ce stadion va juca FCSB un eventual meci cu titlul pe masă împotriva CFR-ului. MM: "La Arc n-avem cum să intrăm" | EXCLUSIV

FCSB a învins duminică seara, scor 1-0 pe CFR Cluj în Gruia, şi s-a apropiat la doar două puncte de liderul clasamentului Ligii 1. Fotoliul de lider al campioanei en-titre se clatină, iar FCSB şi CFR Cluj ar putea ajunge să joace cu titlul pe masă în ultima etapă din play-off.

Arena Naţională nu va fi disponibilă pentru FCSB în eventualitatea unui meci decisiv pentru titlu contra CFR-ului, astfel că roş-albaştri vor trebui să plece din Bucureşti.

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB va juca meciul care ar putea fi cu titlul pe masă la Buzău, deoarece echipa nu este lăsată pe stadionul de la Arcul de Triumf sau în Ghencea, stadioane noi construite în Capitală.

"La Buzău, cu titlul pe masă. Arena Naţională e indisponibilă, e Saga. Stadionul de la Arc, n-avem cum să intrăm, nu am idee de ce. N-avem cum să ajungem în Ghencea, doar cine are voie să joace fotbal. Noi nu avem voie", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB a mai jucat în acest sezon la Buzău, două meciuri, când Arena Naţională a fost ocupată cu un eveniment de gaming. FCSB le-a învins la Buzău pe CS Mioveni (3-0) şi pe FC Argeş (2-1). Arena Naţională va găzdui, în perioada 3-5 iunie Saga Festival, iar organizatorii vor ocupa stadionul mai devreme pentru pregătiri.

Meciul FCSB - CFR Cluj, care s-ar putea să fie cu titlul pe masă, va avea loc la finalul lunii mai.

Afla mai multe despre: mihai stoicastadionfcsbcfr clujtitluliga 1 

viewscnt
Articole similare