Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali declară că FCSB poate juca pentru titlu în Ghencea, dacă jucătorii doresc asta! ”Eu vă spun că vom juca acolo!”

Gigi Becali declară că FCSB poate juca pentru titlu în Ghencea, dacă jucătorii doresc asta! ”Eu vă spun că vom juca acolo!”

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa celor de la CFR Cluj, în etapa a cincea din play-off-ul Ligii 1.

La finalul meciului, Florin Tănase a spus că ar dori că ultimul meci din play-off, care ar putea fi decisiv pentru titlu, să se joace în Ghencea. În ultima etapă a sezonului, FCSB va juca contra celor de la CFR. 

În acea perioadă a anului, Naţional Arena va fi ocupat, deoarece acolo se va desfăşura un festival de muzică. Având acest scenariu pe masă, Florin Tănase ar dori ca partida să se joace pe stadionul din Ghencea. 

Gigi Becali, patronul FCSB, nu vrea să se gândească în acest moment la o astfel de ipoteză, dar a spus că va ţine cont de asta, dacă jucătorii vor dori să evolueze în Ghencea. 

”Eu vă spun că vom juca acolo!”

”E posibil şi asta. Nu poate nimeni să facă ce vrea până la urmă. La ora asta nu mă interesează. Nu vreau scandal. Dacă va fi cazul şi va fi nevoie să jucăm în Ghencea, eu vă spun că vom juca în Ghencea.

Nu poate nimeni să facă asta. Când o să intervin eu o să se întâmple asta. Dar acum nu vreau scandal. Dar când voi dori să joc în ţara mea, pe un stadion, o voi face”, a spus Becali, la Pro Arena.

Latifundiarul din Pipera spune că nu este impresionat de presiunile celor de la MApN, care insistă ca FCSB să aibă interzis în Ghencea. 

”E vorba de ministru aici? Ce, nu putem face scrisori la Guvern, la Preşedinte? Ca să cerem să jucăm în Ghencea? Nu pot face ei ce vor. Dacă vrea Tănase să jucăm acolo, acolo vom juca.

Pe mine mă interesează dreptatea în ţara mea. Eu plătesc impozite zeci, sute de milioane de euro. Dar eu sper ca în ultima etapă să jucăm doar un meci demonstrativ. Poate îi bate Viitorul şi Farul şi Craiova pe cei de la CFR şi se termină”, a mai spus Becali.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-ghencea 

viewscnt
Articole similare