Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul pe care l-a făcut Susic după ce l-a accidentat pe Olaru! ”A dat o lecţie de fairplay!” EXCLUSIV

Gestul pe care l-a făcut Susic după ce l-a accidentat pe Olaru! ”A dat o lecţie de fairplay!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa celor de la CFR Cluj, în etapa a cincea din play-off-ul Ligii 1.

Susic a intrat tare la Olaru, în minutul 43 al meciului, iar arbitrul a fost nevoit să îl elimine direct pe jucătorul CFR-ului. Din informaţiile Orange Sport, mijlocaşul FCSB a mers direct la spital de la stadion. 

După meci, Dan Petrescu a făcut scandal şi a spus că arbitrul a decis meciul, deoarece faultul nu a fost aşa dur. Totuşi, la o zi distanţă, Cristi Balaj, preşedintele CFR, l-a contrazis pe Dan Petrescu şi susţine că Susic a fost vinovat. 

MM Stoica a dezvăluit în direct la Orange Sport că Susic a făcut un gest frumos după ce l-a accidentat pe Olaru. Managerul gerenal de la FCSB a dezvăluit că jucătorul ardelenilor l-a căutat pe Darius Olaru pentru a-i cere scuze. 

”A dat o lecţie de fairplay!”

”Să sperăm că va putea juca etapa următoare. E o contuzie foarte puternică. Sperăm să poată juca următorul meci. Olaru mi-a zis că Susic l-a căutat, şi-a cerut şi scuze. Sunt fotbalişti cărora le pasă, dar Susic a dat o lecţie de fairplay. 

Antrenorul lui Susic spune multe. E singurul om din peisajul fotbalistic care spune că nu merita roşu. E roşu cât casa. Petrescu are o realitate deformată în România. Declaraţiile pe care le face mă determină să nu mai înţeleg ce vrea. După se supără că cineva îi comentează inepţiile. Ok. Nu e roşu. Ce altceva mai vrea Petrescu?”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 45 de puncte, 2. FCSB – 43, 3. Universitatea Craiova – 39, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 27. 

Afla mai multe despre: fcsb-olaru-susic-mm stoica 

viewscnt
Articole similare