Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul Stelei Bucureşti după ce FCSB a anunţat că face cerere pentru a juca în Ghencea cu CFR Cluj. De ce o altă echipă a jucat deja pe stadion

Răspunsul Stelei Bucureşti după ce FCSB a anunţat că face cerere pentru a juca în Ghencea cu CFR Cluj. De ce o altă echipă a jucat deja pe stadion

FCSB

Comentarii

CSA Steaua Bucureşti a reacţionat, la câteva ore de când conducătorii de la FCSB au anunţat că vor face cerere pentru a juca în Ghencea, în Liga 1, în posibila "finală" pentru titlul cu CFR Cluj.

Reacţia Stelei Bucureşti pentru FCSB, care vrea să joace în Ghencea

Continuă duelul pentru noul Stadion Steaua. Arena din Buzău, o replică a vechiului Stadion Steaua, este abia a treia varianată a FCSB. Mihai Stoica a anunţat, după Gigi Becali, că FCSB - CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului, s-ar putea juca pe Stadionul Steaua sau pe arena de la Arcul de Triumf. 

Ocupanta locului secund din Liga 1 va face cerere, iar CSA Steaua Bucureşti a emis un comunicat. De asemenea, "militarii" au transmis de ce naţionala României a jucat, deja, pe noua arenă. 

"Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu comentează afirmaţiile patronului FCSB, dar vă putem comunica faptul că stadionul Steaua este în administrarea Ministerului Apărării Naţionale şi în folosinţa Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti. 

Prioritate în folosirea acestuia o au echipele de fotbal şi rugby ale clubului. 

Ca şi până acum, orice solicitare va fi analizată în cadrul clubului, iar răspunsul va fi în conformitate cu prevederile legale.

Referitor la faptul că echipa naţională a României a jucat pe stadionul Steaua, vă comunicăm că între Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti şi Federaţia Română de Fotbal a fost încheiat un protocol de colaborare privind disputarea meciurilor reprezentativei României pe stadionul din Ghencea", a transmis biroul de presă al CSA Steaua Bucureşti, conform Gazetei Sporturilor

Toni Petrea a diminuat diferenţa faţă de Dan Petrescu şi a relansat lupta la titlu. După cinci etape din play-off, CFR Cluj conduce cu 45 de puncte, FCSB e pe locul secund cu 43 de puncte, iar Universitatea Craiova închide podiumul, cu 39 de puncte. 

Afla mai multe despre: fcsb stadion steauafcsb cfr clujgigi becalimihai stoicacsa steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare