Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"În afară de Gigi Becali, cine vă place?". Cei doi finanţatori din Liga 1 numiţi de Dumitru Dragomir: "E pricopsit" | EXCLUSIV

"În afară de Gigi Becali, cine vă place?". Cei doi finanţatori din Liga 1 numiţi de Dumitru Dragomir: "E pricopsit" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a dezvăluit ce patron din Liga 1 "a înţeles capitalismul". De asemenea, a numit ce finanţatori admiră din fotbalul românesc.

Dumitru Dragomir, despre finanţatorii din Liga 1: "Capitalismul a fost foarte bine înţeles de unii doar"

După zeci de ani în fotbalul românesc, Dumitru Dragomir trage câteva concluzii în privinţa oamenilor care bagă bani în cluburile de fotbal. Fostul şef al LPF a comentat tactica aleasă de finanţatorul FCSB, Gigi Becali, prin care sacrifică trofeele echipei pentru a face profit. 

"De ce eşti patron, măi, frate? Numai să-ţi cheltuiască alţii banii? Capitalismul a fost foarte bine înţeles de unii doar. De ceilalţi, nu. Dar pe primul loc e acest Becali, care a înţeles capitalismul. Uitaţi-vă că el nu face nimic ca să piardă bani. Pe el îl interesează să nu piardă bani. Nu-l interesează neapărat performanţa", a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport. 

Pe lângă Gigi Becali, Dumitru Dragomir are şi alţi afacerişti pe care îi admiră. Mihai Rotaru, de la Universitatea Craiova, şi Valeriu Iftime, i-au atras atenţia pentru felul în care au gestionat cluburile pe care le controlează. 

"Păi, ce patroni mai avem? Îmi place tactica lui Rotaru, cum a procedat cu numirea lui Cârţu. Este un tip foarte inteligent. Îl cunosc de când era puşti şi el, şi Cămătaru au multă minte. Conducerea Craiovei e foarte bună şi patronul este destul de aşezat, pricopsit.

Nu ştiu, pe Iftime... Nu ar fi un patron rău, dar părerea mea e că nu are banii necesari pentru suprastructura unei echipe de top. Asta e convingerea mea, dar nu e băiat rău nici el. Aceşti oameni au făcut ceva, au băgat bani, trebuie felicitaţi. Mă uitam la ăsta de la Voluntari (n.r. - primarul Florentin Pandele). Are baschet, volei, tenis de masă, atletism, campioni naţionali şi îl critică cineva", a mai spus Dumitru Dragomir.

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: dumitru dragomirgigi becalivaleriu iftimemihai rotaru 

viewscnt
Articole similare