Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu a mai câştigat FCSB titlul în ultimii ani! ”Tot timpul au fost lăudaţi pentru lucrurile astea, dar au lipsuri!”

De ce nu a mai câştigat FCSB titlul în ultimii ani! ”Tot timpul au fost lăudaţi pentru lucrurile astea, dar au lipsuri!”

FCSB

Comentarii

FCSB visează la titlul de campioană după ce s-a apropiat la doar două puncte de liderul CFR!

FCSB nu a mai reuşit să ridice trofeul Ligii 1 deasupra capului din sezonul 2014-2015, când la cârma echipei se afla Costel Gâlcă. Ioan Andone, fost campion cu CFR, a indentificat principalul motiv pentru care FCSB nu a mai ieşit campioană în Liga 1. 

Ioan Andone consideră că FCSB s-a descurcat foarte bine în ultimul timp pe fază ofensivă. Totuşi, fostul antrenor din Liga 1 consideră că echipa patronată de Gigi Becali nu s-a descurcat la fel de bine pe faza defensivă. 

”De credeţi că FCSB-ul nu a reuşit să mai câştige campionatul? Pentru că echipa nu mai făcea faza de apărare bine. Făcea faza de atac. Tot timpul au fost lăudaţi pentru lucrurile astea, dar faza de apărare le-a lipsit.

Plus, nu au doi fundaşi centrali să zici <<Domnule, avem doi fundaşi centrali care pot să facă faţă şi nu ştiu ce>>. Sunt o grămadă de lucruri”, a spus Ioan Andone la PRO ARENA.

FCSB s-a apropiat la doar 2 puncte de CFR, iar etapa viitoare va juca contra celor de la Farul Constanţa, luni, de la 21:00, iar meciul va fi în direct pe OrangeSport 1 şi în format video-text orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb-ioan andone-cfr 

viewscnt
Articole similare