Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu l-a intrigat pe Basarab Panduru: "Nu poţi să zici ce ai spus. Am crezut că e glumă prima dată" | EXCLUSIV

Dan Petrescu l-a intrigat pe Basarab Panduru: "Nu poţi să zici ce ai spus. Am crezut că e glumă prima dată" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a analizat discursul lui Dan Petrescu de după meciul cu Dinamo Kiev şi a analizat lotul lui CFR Cluj.

Basarab Panduru, după reacţia lui Dan Petrescu la adresa arbitrajului

Fratele lui Istvan Kovacs, Szabolcs, care a arbitrat CFR Cluj - Dinamo Kiev, scor 0-0, l-a iritat pe Dan Petrescu. Antrenorul lui CFR Cluj a criticat arbitrajul la meciul amical organizat în scop umanitar. 

Fără să-l vadă pe filmare, Basarab Panduru a crezut iniţial, când doar a citit declaraţia lui Dan Petrescu, că a avut reacţia în spirit de glumă. 

"Ce vrei să zic? Nu ai ce să zici. Părea serios. Am crezut că e glumă prima dată. Voiam să văd exact pe video, dar e foarte serios. Chiar credea în ce zicea şi o iau ca o glumă în continuare, că nu poţi să zici ce ai spus. Vorbim despre un meci amical. Ok, înţeleg că vrei să câştigi şi meciurile astea, dar nu a fost inspirat în ce a zis. El aşa a fost mereu, nu doar acum. Noi mereu avem tendinţa de a analiza oamenii când pierd. Începem acum să le vedem pe toate, dar nu ştiu dacă a făcut bine. E obligat, cei de la comisie sunt obligaţi să-l delege pe Istvan Kovacs la unul dintre meciurile decisive din play-off", a declarat expertul Orange Sport. 

Nici lotul cu care Dan Petrescu a cucerit titlul în Liga 1 în trecut nu ar mai fi la acelaşi nivel, crede Panduru. 

"Mi se pare că îi facem exact ca de fiecare dată. Când pierde două meciuri, începem să-l analizăm. Dacă eram mai atenţi, şi la victorii erau probleme. Acum depinde ce jucători ai. Linia de fund nu mi se mai pare că e ce trebuie. Camora nu mai e, Susic nu e. Cei doi fundaşi centrali sunt sub ce aveau în alţi ani. Fiecare, individual, are nevoie de unul mai bun lângă el. Burcă şi Graovac nu se pot ajuta. Zici că ar avea echipă, cu Debeljuh, Petrila, Omrani, Deac, care dă o grămadă de goluri la bătrâneţe, dar la 36 de ani e el, 36 are Camora", a mai spus Basarab Panduru. 

Afla mai multe despre: dan petrescubasarab pandurucfr cluj 

viewscnt
Articole similare