Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, savuros! Discurs senzaţional după meciul pentru pace: "Ok, e amical, dar dacă e penalty, dă, mă băiatule, că a fost!"

Dan Petrescu, savuros! Discurs senzaţional după meciul pentru pace: "Ok, e amical, dar dacă e penalty, dă, mă băiatule, că a fost!"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul CFR-ului, s-a legat de arbitraj şi la meciul amical pentru pace, cu Dinamo Kiev, din Gruia.

Dan Petrescu, savuros! Discurs senzaţional după meciul pentru pace: "Ok, e amical, dar dacă e penalty, dă, mă băiatule, că a fost!"

CFR Cluj şi Dinamo Kiev au remizat, scor 0-0, într-un meci amical organizat cu scopul de a strânge bani pentru victimele invaziei din Ucraina. La conferinţa de presă, Dan Petrescu a arătat că n-a trecut peste înfrângerea din Liga 1, 0-1 cu FCSB, şi s-a legat din nou arbitraj.

Motivul? Fratele lui Istvan Kovacs, Szabolcs, a fost delegat să conducă partida amicală din Gruia, astfel că "Bursucul" şi-a adus aminte de, consideră el, greşelile făcute împotriva CFR-ului în derby-ul cu FCSB.

"Nu cred că ar fi bine să vorbim prea mult de meci, n-am venit aici să vedem cine câştigă. Indiferent ce meci e, dacă eşti profesionist, vrei să câştigi, dar nu e rezultatul important. Era meciul ăsta pentru pace, pentru poporul ucrainean. Sunt fericit că am făcut ceva pentru oamenii ăştia, sper ca banii să-i ajute. Cred că meritam victoria, dar Dinamo Kiev e o echipă foarte bună, a câştigat toate amicalele. Şi azi au jucat foarte bine, dar nu ştiu dacă au avut vreun şut pe poartă

Am avut şi două-trei penalty-uri, dar penalty-uri n-am mai primit nici în amicale, nici în oficiale. Asta este, a venit fratele lui Kovacs acum. Următorul meci vine sora lui Kovacs şi după aia fata lui Kovacs sau băiatul. Şi uite aşa o continuăm... Ok, e meci amical, dar dacă e penalty, dă, mă, băiatule, că a fost clar, două au fost! Nu înţeleg cum poate să fie trimis fratele lui Kovacs după ce a făcut praf meciul cu FCSB, când ne-a lăsat în 10 din minutul 40. N-ar trebui să vorbesc de acest lucru, dar nu înţeleg logica acestei delegări.

Cum poţi să-l trimiţi pe fratele lui Kovacs? Sincer acum. Cu tot respectul pentru el şi fratele lui, dar deja ai comis-o şi ne-ai curăţat. Lăsaţi-ne şi pe noi în pace să jucăm şi să primim. Mă uitam la Benzema că a primit penalty, bine că primeşte! Noi n-am mai primit un penalty de nu ştiu când", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă de după meci.

CFR Cluj va juca următorul meci, cu FC Voluntari, în duminica de Paşte, pe 24 aprilie, de la ora 19:00, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: dan petrescuamicaldinamo kievcfr clujconferinta de presaarbitraj 

viewscnt
Articole similare