Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comunicatul oficial al celor de la CSA Steaua, după ce FCSB a solicitat să joace în Ghencea! ”Folosirea terenului de joc într-un ritm excesiv poate duce la deteriorarea acestuia!”

Comunicatul oficial al celor de la CSA Steaua, după ce FCSB a solicitat să joace în Ghencea! ”Folosirea terenului de joc într-un ritm excesiv poate duce la deteriorarea acestuia!”

FCSB

Comentarii

Steaua a emis un comunicat oficial, după ce FCSB a solicitat să joace meciurile de acasă pe noua arenă din Ghencea.

Echipa lui Gigi Becali va juca, duminică, derby-ul cu Dinamo, pe Arena Naţională, iar după va trebui să îşi găsească alt stadion pentru meciurile de pe teren propriu, deoarece arena va fi închiriată pentru un eveniment. 

FCSB a trimis o cerere pentru a juca în Ghencea, iar o ”comisie de evaluare” care face parte din Clubul Sportiv al Armatei ar urma să stabilească dacă FCSB poate juca în Ghencea. În comunicatul emis se aminteşte că pe stadion evoluează deja Steaua, iar în viitorul apropiat, acolo va juca şi echipa naţională. Mai mult decât atât, este menţionat şi conflictul dintre cele doua galerii ale echipelor.

Comunicatul oficial al celor de la CSA Steaua, după ce FCSB a solicitat să joace în Ghencea

”Vă comunicăm faptul că , Clubul Sportiv al Armatei “Steaua” doreşte colaborarea cu toate cluburile şi structurile sportive, colaborare bazată pe respect reciproc, încredere, bună armonie şi neafectarea intereselor proprii.

Având în vedere prevederile art. 332-333 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, “închirierea bunurilor proprietate publică a statului se aprobă, după caz, prin hotărâre a Guvernului…”. În prezent, la nivelul clubului a fost stabilită o comisie de evaluare şi stabilire a modului de închiriere şi punere la dispoziţie a bunurilor proprietate publică.

Stadionul Steaua este în administrarea Ministerului Apărării Naţionale şi în folosinţa Clubului Sportiv al Armatei Steaua, administratorul având prioritate în folosirea acestuia de către echipele de fotbal şi rugby ale clubului. De asemenea, ne dorim ca acesta să redevină prioritar pentru echipa/echipele naţionale de fotbal ale României.

Având în vedere programul competiţional al sezonului regulat (Liga 1, Liga 2 şi Cupa României), dar şi cel competiţional internaţional, folosirea gazonului/terenului de joc într-un ritm excesiv poate duce la deteriorarea acestuia şi la imposibilitatea folosirii potrivit destinaţiei, de către administrator.

Este de notorietate faptul că relaţiile dintre cele două galerii (FCSB şi CSA Steaua) nu sunt tocmai cordiale, iar folosirea stadionului de ambele echipe ar putea duce la conflicte între reprezentanţii acestora, distrugerea de bunuri din incinta stadionului şi chiar la o tulburare majoră a liniştii publice în sectorul/zona stadionului”, a comunicat CSA Steaua, potrivit GSP.ro.

Afla mai multe despre: fcsb-steaua-ghencea 

viewscnt
Articole similare