Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care a revenit printre preferaţii lui Gigi Becali! ”Cred că va deveni un fotbalist important pentru noi!”

Jucătorul care a revenit printre preferaţii lui Gigi Becali! ”Cred că va deveni un fotbalist important pentru noi!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei I a play-off-ului Ligii 1 .

Edjouma şi Octvian Popescu au rezolvat meciul, iar după partidă, Becali a fost foarte entuziasmat şi l-a numit pe tânărul fotbalist român ”cel mai bun din România”. Latinfundiarul din Pipera nu a uitat să îl menţioneze nici pe  Malcom Edjouma, cel care a făcut un joc solid. 

”Cred că va deveni un fotbalist important pentru noi!”

Edjouma are un aport important la victorie, pe lângă golul marcat. E mijlocaş şi s-a văzut că joacă din prima, joacă repede. Aşa-mi place. Cred că va deveni un jucător important pentru noi. Piesa lipsă de la mijlocul terenului”, a spus Becali pentru Fanatik.

Gigi Becali a decis să investească peste 300.000 de euro pentru mijlocaşul cu profil defensiv şi l-a adus în această iarnă de la FC Botoşani. El a jucat pentru FCSB 6 meciuri şi a marcat două goluri. 

Pe Arena Naţională, FCSB a întâlnit-o pe Farul Constanţa. La ultima dispută între cele două formaţii s-a impus cea de la malul mării.

Totuşi, luni seara, la debutul în play-off, gruparea bucureşteană a reuşit să obţină toate cele trei puncte puse în joc, datorită golurilor marcate de Malcom Edjouma şi Octavian Popescu.

Afla mai multe despre: fcsb-farul constanţa-becali-edjouma 

viewscnt
Articole similare