Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Oficialul clubului din Serie A, prezent în România! Buget de zeci de milioane de euro pentru perlele fotbalului românesc

BREAKING | Oficialul clubului din Serie A, prezent în România! Buget de zeci de milioane de euro pentru perlele fotbalului românesc

Fotbal intern

Comentarii

Luni dimineaţa, presa italiană a anunţat că Davide Vagnati, directorul sportiv al lui Torino, a zburat la Bucureşti, pentru a urmări cei patru jucători români pe care îi are pe listă.

După ani buni de dezamăgire şi rezultate umilitoare, echipa naţională a României pare că ar putea redeveni o forţă, la fel cum a fost în anii 90'.

Noua generaţie de jucători români propune câţiva fotbalişti foarte interesanţi, care dau semne, încă de la o vârstă fragedă, că s-ar putea impune în fotbalul mare.

Jovan Markovic este golgheterul Universităţii Craiova, Radu Drăguşin prinde minute în Serie A, iar Grameni şi Radaslavesc sunt ”regizorii” Farului.

Foarte mulţi jucători de sub 22 de ani fac o impresie bună atât în Liga 1, cât şi în afară, iar naţionalele de juniori reuşesc calificări importante, chiar şi împotriva naţionalelor mai bine cotate.

”Valul” de tineri jucători români care fac impresie nu a trecut neobservat însă în marile ligi ale Europei, iar anumite formaţii se interesează de cei mai de preţ jucători din Liga 1.

Luni dimineaţa, presa italiană a anunţat că directorul sportiv al lui Torino, Davide Vagnati, a zburat la Bucureşti pentru a urmări mai mulţi jucători din campionatul nostru.

Aceştia sunt Tavi Popescu, Ianis Stoica, Darius Olaru şi Rareş Ilie. Deşi interesul torinezilor pentru aceşti jucători era deja cunoscut, prezenţa lui Vagnati la Bucureşti arată cât de dornici sunt italienii să rezolve mutările.

Oficialul clubului din Serie A, prezent în România

Un lucru este sigur: Torino nu va transfera toţi cei patru jucători, fiind mai degrabă interesată de Tavi Popescu şi Darius Olaru.

Totuşi, conducerea septuplei campioane a Italiei ştie că Gigi Becali ”nu va lăsa de la el” la negocieri, astfel că s-a reorientat către alţi doi jucători interesanţi din Liga 1.

Ianis Stoica a început senzaţional sezonul la FCSB şi a fost dorit de Arsenal, însă ”tunarii” ar fi fost dispuşi să plătească numai 7,5 milioane de euro, iar Becali dorea 10, plus 20% dintr-un viitor transfer.

De cealaltă parte, Rareş Ilie a ”explodat” după venirea lui Adi Mutu şi poate reprezenta o variantă mai ieftină pentru torinezi, Victor Angelescu fiind mai deschis la negocieri decât Gigi Becali.

Jurnaliştii italieni mai punctează că Tornio ar fi dispusă să cheltuiască ”doar” 15 milioane pe Popescu, mult sub pretenţiile lui Becali, iar pentru Ilie ar pregăti o ofertă de 5 milioane de euro.

Cât despre Ianis Stoica, ocupanta locului 11 din Serie A ştie că poate transfera perla FCSB-lui pentru aproximativ 10 milioane de euro.

Iar pentru Darius Olaru, în cazul în care decid să facă mutarea, oficialii lui Torino ar fi dispuşi să plătească 7-8 milioane de euro.

Afla mai multe despre: torino 

viewscnt
Articole similare