Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Perlele FCSB-ului şi Rapidului, la ”pachet” către fosta campioană a Italiei! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Perlele FCSB-ului şi Rapidului, la ”pachet” către fosta campioană a Italiei! Anunţ de ULTIMĂ ORĂgalerie foto

FCSB

Comentarii

Rareş Ilie şi Ianis Stoica au intrat în atenţia unei foste campioane din Serie A, în urma prestaţiilor bune din acest sezon.

Echipa naţională a României trece printr-unul dintre cele mai grele momente din istoria sa, clasându-se pe locul 48 în clasamentul FIFA, cel mai scăzut din 2011 încoace.

Actuala generaţie de ”tricolori” s-a dovedit a nu fi cea mai strălucită, precum altele de dinainte, însă viitorul pare din nou promiţător pentru echipa naţională.

În actuala stagiune, în Liga 1, mai mulţi jucători au reuşit să se impună la echipele lor şi să se remarce împotriva a jucători mult mai experimentaţi decât ei.

Tavi Popescu este cel mai bun exemplu şi marea speranţă a fotbalului românesc, dar acesta nu este singurul care a dat dovadă că poate deveni un jucător de mare valoare.

David Miculescu a ”explodat” cu adevărat la UTA, după ce prinsese minute şi sezonul trecut, dar nu evoluase la fel, în timp ce Jovan Markovic şi Otto Hindrich au reuşit să înlocuiască jucători importanţi în primul 11 al echipelor lor.

Însă, alţi tineri promiţători din Liga 1 au intrat în atenţia lui Torino, formaţie cu şapte campionate în palmares şi cinci Cupe ale Italiei.

Perlele FCSB-ului şi Rapidului, la ”pachet” către fosta campioană a Italiei

Conform Tuttosport, Rareş Ilie şi Ianis Stoica ar fi pe lista rivalei locale a lui Juventus, care îi urmăreşte în continuare şi pe Tavi Popescu şi Darius Olaru.

Presa italiană notează că antrenorul Ivan Juric, croat, este convins că tinerele talente ale României se pot integra în lotul său şi pot face faţă în Serie A cu puţină muncă.

Planul ar fi să transfere cel puţin doi dintre jucătorii români urmăriţi, pentru a îi ajute să se integreze mai bine.

Astfel au procedat în ultimul an şi jumătate şi Parma, cu Mihăilă şi Man, Rakow, cu Sorescu şi Racoviţan, sau Galatasaray, cu Cicâldău şi Moruţan.

În prezent, Stoica este cotat la un milion de euro de transfermarkt, în timp ce Ilie ar valora 700.000, dar este greu de crezut că FCSB sau Rapid îşi vor lăsa perlele să plece pentru astfel de sume.

Torino s-ar fi reorientat către cei doi jucători după ce ar fi realizat că are şanse minime să rezolve transferurile lui Olaru sau Popescu.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ianis stoica 

viewscnt
Articole similare