Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următorul tun de milioane de euro din Liga 1. Pariul lui Dragomir: "Reţineţi ce vă spun" | EXCLUSIV

Următorul tun de milioane de euro din Liga 1. Pariul lui Dragomir: "Reţineţi ce vă spun" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir (75 de ani) are un nou pariu de milioane de euro în Liga 1. Octavian Popescu (19 ani), "wonderkid-ul" FCSB, este următorul mare produs de export din România, consideră fostul şefi al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Octavian Popescu a apărut în peisajul important din fotbalul românesc în ultimii doi ani. De atunci, fotbalistul a reuşit să devină un om extrem de important în echipa FCSB, a participat la EURO 2021 cu naţionala de tineret şi a debutat pentru echipa naţională mare a României.

Următorul tun de milioane de euro din Liga 1. Pariul lui Dragomir: "Reţineţi ce vă spună" | EXCLUSIV

Calităţile sale fotbalistice l-au convins pe Dumitru Dragomir că Octavian Popescu este următorul "produs" de export important al României. De asemenea, "Corleone" a rostit cuvinte frumoase şi despre puştiul Rapidului, Rareş Ilie (19 ani).

Dragomir e convins că Octavian Popescu poate juca în orice campionat mare din Europa, la fel ca Rareş Ilie, iar cei doi sunt talente care apar rar în fotbalul românesc: "Convingerea mea e că joacă în orice campionat al lumii. Şi el, şi Rareş Ilie, amândoi. Rar am avut până acum talente de talia celor doi. Rar, reţineţi ce vă spun", a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Octavian Popescu este deja în vizorul echipelor din campionate importante. Torino a trimis un scouter la Bucureşti pentru a-l urmări, iar Sampdoria a intrat şi ea pe fir

Octavian Popescu a marcat nouă goluri şi a livrat patru pase de gol în 33 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon cu FCSB. De partea cealaltă, Rareş Ilie a marcat cinci goluri şi a livrat nouă assist-uri.

  • 3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Rareş Ilie în prezent, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: octavian popescufcsbrares ilierapiddumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare