Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din Liga 1, în Serie A! Fraţii Becali, un nou TUN: transferul momentului!

Din Liga 1, în Serie A! Fraţii Becali, un nou TUN: transferul momentului!

Superliga

Comentarii

Octavian Popescu (19 ani), "perla" lui Gigi Becali de la FCSB, poate ajunge din Liga 1 în Serie A. Un scouter al lui Torino l-a urmărit pe Octavian Popescu în ultimele partide, iar transferul poate fi intermediat de fraţii Giovanni şi Victor Becali.

Evoluţiile bune ale lui Octavian Popescu, la doar 19 ani, au atras atenţia cluburilor din campionatele importante. La invitaţia fraţilor Becali, Andrea Pretti - un impresar care a lucrat cu jucători români de-a lungul timpului, a adus un scouter italian pentru a-l urmări pe Octavian Popescu.

Din Liga 1, în Serie A! Fraţii Becali, un nou TUN: transferul momentului!

Scouterul de la Torino l-a urmărit pe Octavian Popescu la meciul FCSB - U Craiova 0-2, scrie site-ul calciomercato.com. Potrivit sursei citate, prezenţa scouterului la Bucureşti nu a fost întâmplătoare, iar Torino - o echipă bună din Serie A - îl doreşte cu adevărat pe Octavian Popescu.

Fraţii Giovanni şi Victor Becali i-au dus în Serie A pe Valentin Mihăilă şi Dennis Man, la Parma, cu puţin timp înainte ca echipa să retrogradeze în Serie B. De asemenea, Giovanni Becali l-ar putea duce şi pe Alexandru Cicâldău la Sampdoria sau Fiorentina, echipe care se interesează de mijlocaşul lui Galatasaray.

Victor Becali a confirmat prezenţa scouterului: "Da, a fost"

Prezenţa scouterului de la Torino la meciul FCSB - U Craiova 0-2 a fost confirmată de Victor Becali, care a declarat că a venit pentru a urmări jucători, nu unul anume: "Da, a venit un reprezentant de la Torino, dar aţi înţeles greşit, nu a venit special pentru Tavi Popescu. A venit să vadă jucători, nu un jucător anume. Iar de multe ori s-a întâmplat ca un scouter să vină pentru un jucător şi să vadă un altul", a spus Victor Becali, conform gsp.ro.

Octavian Popescu a marcat nouă goluri şi a livrat patru pase decisive în acest sezon la FCSB, în 32 de meciuri din toate competiţiile.

  • 3 - trei milioane de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: octavian popescutransferserie aliga 1giovanni becalivictor becali 

viewscnt
Articole similare