Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu, plin de încredere după reuşita cu CFR! ”Sper să ajung măcar la jumătatea lui Cristiano Ronaldo!”

Octavian Popescu, plin de încredere după reuşita cu CFR! ”Sper să ajung măcar la jumătatea lui Cristiano Ronaldo!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FCSB, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1. Clujenii au jucat în inferioritate numerică mai mult de o repriză. În clasament, între cele două echipe mai sunt acum doar două puncte.

Jucătorul Octavian Popescu este extrem de bucuros că FCSB a câştigat derbiul cu CFR Cluj, el subliniind că echipa antrenată de Anton Petrea trebuie să câştige toate partidele până la finalul campionatului.

Octavian Popescu a reuşit din nou să fie decisiv, iar la final a fost întrebat despre comparaţia cu Cristiano Ronaldo, care a apărut în presă. Fotbalistul a fost modest şi a spus că speră să ajungă măcar la jumătatea fotbalistului portughez. 

”Sper să ajung măcar la jumătatea lui Cristiano Ronaldo!”

”Sunt bucuros că am reuşit să marchez într-un derby, că e un derby. Ne-am dus aproape de ei, la două puncte. Sper să câştigăm tot până la final, trebuie să o ţinem aşa. Am revenit şi noi, ne-au ajutat şi cei de la Craiova. Trebuie să luăm meci cu meci şi la final să ridicăm trofeul. 

Am dat totul pe teren, trebuie să câştigăm neapărat. Suntem fericiţi că am reuşit. Mă bucură aceste vorbe, dar mai am mult de muncă. Nu mă gândesc la Ronaldo, sper să ajungă măcar la jumătatea lui”, a spus Octavian Popescu, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: cfr-fcsb-octavian popescu 

viewscnt
Articole similare