Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost antrenor din Liga 1 o avertizează pe FCSB înainte de marele debry cu CFR! ”N-aş miza pe tactica asta!”

Un fost antrenor din Liga 1 o avertizează pe FCSB înainte de marele debry cu CFR! ”N-aş miza pe tactica asta!”

FCSB

Comentarii

CFR Cluj primeşte vizita formaţiei FCSB, azi, de la ora 20:30 pe Orange Sport 1.

Între cele două echipe s-au dat 64 de întâlniri la nivelul primei ligi. În 18 s-au impus ardelenii, 24 s-au terminat la egalitate, iar FCSB a câştigat 22 de confruntări. CFR Cluj - FCSB se va juca în Gruia, iar miza acestui meci este una uriaşă. Clujenii vin după un eşec în ultima secundă cu Universitatea Craiova, 2-3, iar FCSB după o victorie la scor cu FC Voluntari, 4-0.

Fostul antrenor de la CFR Cluj, Vasile Miriuţă, consideră că fosta lui echipă va putea fi capabilă să facă faţă tacticii pe care o va aborda FCSB. Gigi Becali a declarat zilele trecute că echipa lui se va impune şi a dezvăluit cum băieţii lui Toni Petrea pot fi până pe primul loc de Paşte. 

”N-aş miza pe tactica asta!”

”Trebuie să şi poţi sau să-ţi permiţi să ataci CFR-ul la el acasă. N-aş miza pe tactica asta dinspre FCSB. Va fi însă interesant finalul meciului. Clujul a avut destule probleme, ceilalţi au obţinut multe puncte chiar în prelungiri.

Probabil însă că gazdele au învăţat din capcanele precedente şi se vor concentra mai bine spre sfârşitul întâlnirii. În general, CFR a demonstrat că are ştiinţa momentelor decisive, jucătorii se calibrează altfel în partidele-cheie.

Multă lume ar pune degetul pe Tavi Popescu drept omul care poate decide la Cluj, dar mi se pare că experienţa şi valoarea lui Florin Tănase sunt mai aproape de a-l duce spre postura de a hotărî eventual rezultatul derby-ului”, a declarat Vasile Miriuţă, pentru PlaySport.

Afla mai multe despre: fcsb-cfr-vasile miriuţă 

viewscnt
Articole similare