Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Duckadam, sfat pentru jucătorul din Liga 1 care este dorit de Everton: ”Cred că ar trebui să mai aştepte un an de zile”

EXCLUSIV | Duckadam, sfat pentru jucătorul din Liga 1 care este dorit de Everton: ”Cred că ar trebui să mai aştepte un an de zile”

Superliga

Comentarii

Un jucător din Liga 1 se află în atenţia lui Everton, dar Helmuth Duckadam este de părere că nu este momentul potrivit pentru un astfel de transfer.

Unul dintre cei mai interesanţi jucători din Liga 1 se află în atenţia lui Everton, după cel mai bun sezon din cariera sa.

Helmuth Duckadam este însă de părere că acesta ar trebui să mai aştepte înainte să facă un astfel de pas, mai ales că fotbalistul abia a împlinit 19 ani.

Everton este interesată de el, Duckadam crede că i s-ar potrivi campionatul Spaniei

În vârstă de 19 ani, Octavian Popescu are un sezon excelent la FCSB, unde s-a impus în grupul jucătorilor importanţi. În ciuda vârstei, este al doilea golgheter al echipei (9 goluri, Tănase are 14) şi de multe ori golurile sale au fost decisive.

Ultimul exemplu a fost derby-ul cu CFR Cluj, pe care FCSB l-a câştigat cu 1-0 graţie unui şut înşelător trimis de Tavi Popescu, din afara careului. În plus, are şi 4 assist-uri.

Forma bună, calităţile tehnice şi vârsta l-au făcut un jucător interesant pentru mai multe cluburi din străinătate, printre care şi Everton.

Însă Helmuth Duckadam este de părere că Octavian Popescu n-ar trebui să se grăbească. În plus, legendarul portar susţine că fotbalul spaniol ar fi mai potrivit calităţilor pe care le are atacantul de 19 ani.

”Eu cred că nu este pregătit să meargă la un club atât de mare. Poate că are talent, e un jucător de viitor, cred că ar mai avea nevoie de un an de zile să joace la un nivel bun, cum este FCSB sau naţionala.

Apoi să mai pună nişte fibră, nu cred că poate face faţă, deocamdată, la un campionat cum este cel englez. Cred că i s-ar potrivi cel mai bine campionatul spaniol, mai ales că este foarte tehnic, dar nu la ora actuală.

Eu cred că ar mai trebui să aştepte un an de zile”, a spus Helmuth Duckadam pentru Orange Sport.

Totuşi, şansele ca Octavian Popescu să plece în vară sunt destul de mici. Gigi Becali a afirmat că ar putea obţine acum 10 milioane de euro pentru transferul său, dar şi-ar dori nu mai puţin de 50 de milioane de euro.

Autor: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: tavi popescu 

viewscnt
Articole similare