Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Starul lui Manchester City, surprins când urina pe zidul unui hotel, în văzul tuturor. Oaspeţii, şocaţi de gestul său: ”Am fost îngroziţi”

FOTO | Starul lui Manchester City, surprins când urina pe zidul unui hotel, în văzul tuturor. Oaspeţii, şocaţi de gestul său: ”Am fost îngroziţi”galerie foto

Premier League

Comentarii

Kyle Walker se află în mijlocul unui scandal în Anglia, după ce a fost surprins cât urina pe zidul unui hotel.

În 2017, Manchester City a plătit peste 50 de milioane de euro pentru a îl transfera pe Kyle Walker de la Tottenham, unul dintre cei mai valoroşi fundaşi laterali din Premier League.

Englezul a însumat de atunci peste 200 de apariţii pentru club, dar se pare că încă nu s-a obişnuit cu a fi în lumina reflectoarelor.

Aflat în timpul său liber, Walker s-a dus la un hotel din apropiere, unde se putea bucura de o băutura în grădină.

Internaţionalul englez a simţit apoi nevoia să se elibereze, dar, în loc să meargă până la toaletă, a ales să urineze pe marginea hotelului.

Deşi a verificat dacă era cineva în jur, Walker a fost surprins în timp ce se uşura, iar gestul său a stârnit reacţii îngrozite din partea celorlaţi oaspeţi ai hotelului.

Un martor a dezvăluit că a fost şocat de fotbalist şi că, deşi avea gluga pe cap, l-a recunoscut pe acesta graţie tatuajului pe care îl avea pe picior.

Click AICI pentru galerie FOTO

Kyle Walker, surprins când urina pe zidul unui hotel, în văzul tuturor

Pozele cu Walker au apărut în presa engleză şi au făcut turele pe internet, iar englezul ar putea risca o amendă de 80 de lire pentru gestul său, desigur nesemnificativă pentru un jucător care încasează 5,7 milioane de lire pe sezon.

De abia ajunsesem pentru a mânca alături de familia mea şi, deodată, îl văd pe Kyle Walker, pe care l-am recunoscut instat, cum urina pe un perete. A fost revoltător.

Nici nu a fost rapid, a stat acolo mult timp. Am fost îngroziţi. Înainte de a o face, se uita în jur pentru a vedea dacă este cineva acolo, apoi şi-a tras pe cap gluga de la hanorac, dar încă îl puteai recunoaşte după tatuaje.

Kyle era afară, în grădina de bere. Era o zi frumoasă. Dar în loc să meargă înauntru şi să folosească toaleta ca noi, a ales să meargă să se uşureze pe un perete, de faţă cu oaspeţii hotelului şi persoanele care veneau în parcare.

Hotelul acesta cere 260 de lire pe seară (n.r. în jur de 1540 de lei) pentru o cameră şi este un loc frecventat de localnici. Putea fi văzut clar de la geamuri. Nu e ceva ce vrei să vezi dacă eşti cazat acolo.

Jucătorii milionari uneori au o reputaţie proastă şi este uşor de văzut de ce, atunci când unii dintre ei îşi creează propriile reguli”, a declarat martorul, conform The Sun.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kyle walker 

viewscnt
Articole similare