Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Mihăilă, OUT de la Atalanta! Unde va ajunge românul în vară după ce nu a reuşit să se impună la Bergamo

Valentin Mihăilă, OUT de la Atalanta! Unde va ajunge românul în vară după ce nu a reuşit să se impună la Bergamo

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă se apropie de finalul drumul lui Atalanta, după doar jumătate de sezon.

Valentin Mihăilă a prins transferul carierei în perioada de mercato din această iarnă, după ce a fost adus de Atalanta înapoi în Serie A.

Internaţionalul român impresionase pe alocuri pentru Parma în primul eşalon în ultima stagiune, însă nu a mai primit multe oportunităţi odată cu retrogradarea în Serie B şi schimbarea sistemului.

Dacă Dennis Man a fost transformat de Beppe Iachini într-o extermă stângă, în sistemul său 3-5-2, Mihăilă nu şi-a găsit locul în formula ”cruciaţilor”.

Aşadar, mutarea la Atalanta a reprezentat o şansă nesperată pentru fostul jucător al Universităţii Craiova, care primise oportunitatea să se impună la formaţia care de abia încheiase sezonul pe locul trei în Serie A.

Împrumutat de Parma la Begamo, Mihăilă ar fi fost nevoit să joace 20 de minute în cel puţin 50% dintre meciurile Atalantei pentru ca clauza de cumpărare definitivă să fie activată.

Valentin Mihăilă, OUT de la Atalanta

După doar 100 de minute în cele şase apariţii reuşite, jucătorul deţinut de Parma se va întoarce la trupa lui Enzo Maresca, unde conducerea echipei din Serie B are să îi stabliească soarta.

"Prestaţiile lui Mihăilă nu i-au convins pe conducătorii Atalantei, care nu îl vor transfera definitiv. Va fi o povară sau o şansă care trebuie exploatată (n.r. pentru Parma)?", scriu jurnaliştii de la Sport Parma.

Transferul lui Mihăilă la Atalanta părea sortit să eşueze încă de când a fost anunţat, pe finalul perioadei de mercato din iarnă.

Întrebat despre mutarea efectuată, Giovanni Becali a dat de înţeles că nu antrenorul Atalantei l-a dorit pe Mihăilă, ci conducerea clubului.

Un antrenor clasic italian, din perspectiva personalităţii, nu a filozofiei de joc, Gian Piero Gasperini nu a vrut să rişte pentru a îi găsi un loc lui Mihăilă în formula sa.

Urmând să revină la Parma în vară, internaţionalul român nu a mai îmbrăcat tricoul Atalantei de o lună, de pe 20 martie, când a prins o repriză pe teren împotriva Bolognei.

Afla mai multe despre: valentin mihăilă 

viewscnt
Articole similare