Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, îndemnat să renunţe la Dennis Man şi să convoace un jucător din Liga 1 în locul său: ”Sunt convins că va face treabă”

Edi Iordănescu, îndemnat să renunţe la Dennis Man şi să convoace un jucător din Liga 1 în locul său: ”Sunt convins că va face treabă”galerie foto
Comentarii

Adrian Porumboiu este de părere că un jucător al Rapidului merită să fie la echipa naţională, în detrimentul lui Dennis Man.

Deşi este titular meci de meci la Parma, iar antrenorul ”cruciaţilor” a vorbit la superlativ despre prestaţiile sale în ultima vreme, încă există oameni în fotbalul românesc care nu cred în valoarea lui Dennis Man.

Fostul jucător al FCSB-ului este cel mai scump ”export” al Ligii 1, după ce a fost vândut de Becali în Italia pentru 12 milioane de euro, mai mult decât Chiricheş, Gardoş sau Stanciu.

Adrian Porumboiu este convins că un jucător al Rapidului ar putea face o treabă mai bună la echipa naţională decât Dennis Man.

După ce a marcat primul gol în Liga 1, cu o lovitură liberă senzaţională, Antonio Sefer l-a convins pe fostul finanţator de la FC Vaslui că are toate calităţile necesare pentru a îmbrăca tricoul României.

VIDEO cu reuşita

Edi Iordănescu, îndemnat să renunţe la Dennis Man şi să convoace un jucător din Liga 1 în locul său

Haideţi să fim serioşi, că la ora actuală dacă l-aş compara pe Man cu Sefer, ar juca din prima Sefer înaintea lui Man. Cred că viitoarea echipa naţională ar putea conta pe doi atacanţi de bandă.

Sefer în dreapta şi Octavian Popescu în stânga. Şi, mă rog, Ianis Hagi undeva cu un rol retras. Nu îi fac eu echipa lui Edi Iordănescu. Mai e şi Mihăilă.

Dacă Sefer va fi crescut cum trebuie, sunt convins că va face treabă. Şi va face treabă Mutu cu el. Mai e şi celălalt, Rareş Ilie. Deci are balta peşte.

Au stofă în ei, dar trebuie să confirme. Există o generaţie care ar putea să… dar trebuie crescuţi. Uitaţi-vă ce execuţii are Sefer. A dat un gol care cu greu poate să fie egalat.

Eu mereu am avut o slăbiciune pentru jucătorii de picior stâng. Au ceva în plus”, a spus Adrian Porumboiu, potrivit playsport.ro.

Antonio Sefer nu a făcut încă pasul la naţionala mare, dar a apucat să însumeze trei apariţii alături de selecţionata U21 şi a fost prezent la Jocurile Olimpice alături de România U23.

Afla mai multe despre: adrian porumboiu 

viewscnt
Articole similare