Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Sefer a început să plângă la finalul meciului cu Botoşani după ce a marcat primul gol în Liga 1! ”Astăzi am pielea de găină!”

Antonio Sefer a început să plângă la finalul meciului cu Botoşani după ce a marcat primul gol în Liga 1! ”Astăzi am pielea de găină!”

Rapid

Comentarii

Rapid a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii 1. A fost prima partidă oficială pe noul stadion Rapid – Giuleşti.

Antonio Sefer, cel care a fost titular atât în mandatul lui Mihai Iosif, cât şi în cel al lui Adrian Mutu, a reuşit să spargă gheaţa în privinţa golurilor, în Liga 1. În minutul 62, atacantul şi-a asumat execuţia dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri şi, spre surprinderea tuturor, a trimis direct pe poartă. 

La finalul jocului, Sefer a recunoscut că i-a dedicat golul unchiului, care traversează o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătăţii. În acel moment, jucătorul Rapidului a început să plângă chiar în faţa camerelor TV. 

”Astăzi am pielea de găină!”

”Ne bucurăm că am câştigat, prima victorie pe noul Giuleşti, care ne dă mare încredere, sperăm să prindem locul 1 în play-out. E o atmosferă incredibilă, n-ai cum să nu dai totul pe teren când suporterii cântă pe tot parcursul meciului.

Eram în Olanda şi mă uitam la Rapid când juca în liga a patra şi spuneam că vreau să ajung la Rapid, să mă simt fotbalist. Astăzi am pielea de găină, mă bucur că am marcat primul gol pe Giuleşti. A fost o bucurie de nedescris.

Dumnezeu mi-a dat acest gol când puţini mai credeau în mine. Am avut momente foarte grele în această perioadă, vreau să-i dedic golul unchiului meu care, din păcate, nu este bine, familiei mele şi sper să-i fac mândri”, a declarat Antonio Sefer.

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 29 de puncte, 2. FC Botoşani – 29, 3. UTA Arad – 26, 4. Sepsi – 24, 5. U Craiova 1948 – 22, 6. CS Mioveni – 19, 7. Chindia Târgovişte – 19, 8. FC Dinamo – 13, 9. Academica Clinceni – 3, 10. Gaz Metan Mediaş – -11.

Afla mai multe despre: rapid-liga 1-sefer 

viewscnt
Articole similare