Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roman Abramovich a ajuns să ceară bani de la prieteni. Care a fost prima sumă pe care a cerut-o şi surpriză pe care a avut-o

Roman Abramovich a ajuns să ceară bani de la prieteni. Care a fost prima sumă pe care a cerut-o şi surpriză pe care a avut-ogalerie foto

Chelsea

Comentarii

Roman Abramovich are mari probleme cu banii, în urma sancţiunilor care i-au fost impuse.

În urma războiului început de Rusia în Ucraina, apropiaţii lui Vladimir Putin au fost sancţionaţi dur de guvernele lumii.

Printre aceştia se numără şi Roman Abramovich, patronul lui Chelsea, care a fost pedepsit dur de guvernul britanic pentru strânsele sale legături cu preşedintele Rusiei.

Nevoit să o vândă pe Chelsea în urma încasării acestor sancţiuni, Abramovich se află acum într-o situaţie jalnică, neobişnuită pentru el.

Înaintea războiului, se estima să oligarhul avea o avere de undeva la 7,2 miliarde de dolari, însă acestea nu îşi poate accesa banii după ce i-a fost pus sechestru pe majoritatea activelor.

Conform Daily Mail, Abramovich ar fi ajuns să se roage de prietenii săi înstăriţi, de la Hollywood, să îl împrumute cu câte un milion de euro.

Regizorul Brett Ratner, cunoscut pentru filme precum Rush Hour sau X-Men, ar fi fost sunat de Abramovich, apropiatul său, pentru a îi cere aproape un milion de dolari, 765.000 de lire.

Motivul invocat de patronul lui Chelsea ar fi fost că nu dispune de fondurile necesare pentru a îşi plăti diverşii angajaţi.

Roman Abramovich a ajuns să ceară bani prietenilor

Conform sursei citate, Abramovich ar cheltui în jur de 600.000 de lire săptămânal pe salariile ”staffului” său, astfel că îmrpumuturile de la diverşi prieteni nu l-ar putea duce foarte departe.

Roman îi roagă pe cei mai apropiaţi prieteni puternici ai lui să îl împrumute cu câte un milion de euro. Acesta spune că nu a avut întârzieri salariale faţă de angajaţii săi niciodată, pentru care are nevoie de 750.000 de dolari săptămânal.

Cu sechestrul pus pe activele sale, nu îşi poate plăti oamenii. A luat legătura cu producătorul şi regizorul de la Hollywood, Brett Ratner, şi familia Rothschild, prinitre mulţi alţii, pentru a face rost de bani.

Dar, deşi sunt buni prieteni cu Roman, aceştia s-au înţeles să nu îl împrumute, fie fiindcă nu dispun de fonduri, fie, mai mult, pentru că nu ştiu ce repecursiuni ar putea suferi (n.r. dacă îl ajută)”, notează o sursă a celor de la Daily Mail.

Afla mai multe despre: roman abramovich 

viewscnt
Articole similare