Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmează pentru Marius Lăcătuş la trei ani după despărţirea de Steaua: Helmuth Duckadam dezvăluie tot

Ce urmează pentru Marius Lăcătuş la trei ani după despărţirea de Steaua: Helmuth Duckadam dezvăluie tot

Steaua

Comentarii

Helmuth Duckadam a dezvăluit că nu crede că Marius Lăcătuş va mai reveni vreodată în fotbal.

Marius Lăcătuş este unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României, om de bază în echipa Stelei care a cucerit Liga Campionilor în 1986.

Fostul atacant a mai avut trei mandate de antrenor pe banca FCSB-ului, în perioada în care încă nu îşi schimbase denumirea şi stema, înainte de a reveni la CSA Steaua în 2017.

După încă doi ani în Ghencea, ca director sportiv, iar apoi ca antrenor, fostul atacant a părăsit echipa şi fotbalul.

Apariţiile sale publice au fost foarte rare, iar Helmuth Duckadam este destul de sigur că fostul său coechipier nu va mai reveni vreodată în fotbal, în nicio funcţie.

”Eroul de la Sevilla” a dezvăluit că fostul său coleg nu a dus lipsă de oferte în ultimii ani, dar a ales să nu dea curs acestora.

Duckadam a mai punctat că lui Lăcătuş nu i-a făcut niciodată plăcere să se afle în ochiul publicului şi că, probabil, are nevoie de linişte odată cu avansarea în vârstă.

Ce urmează pentru Marius Lăcătuş la trei ani după despărţirea de Steaua

Nu cred (n.r. că va mai ocupa vreo funcţie în fotbal). (n.r. doriţi să îl revedeţi în fotbal?) Nu cred că mai este interesat din câte ştiu eu! Dacă îşi dorea, cu siguranţă o făcea.

Avea oferte să meargă unde îşi doreşte. Nu ştiu foarte multe detalii. Astea sunt deja intimităţi. El ştie cel mai bine.

A fost cel mai emblematic sportiv de la Steaua, dar la un moment dat ai nevoie şi de linişte şi nu mai vrei să fii în agitaţia asta care este acuma.

Cred că e singura explicaţie. M-a sunat de ziua mea şi chiar îmi zicea: ‘Ştii că eu nu sunt cu astea, nu-mi place să apar’”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru Fanatik.

Ajuns la 58 de ani, marius lăcătuş încă deţine recordul pentru cele mai multe titluri cucerite în România, 10, toate alături de Steaua, între 1985 şi 1998.

Afla mai multe despre: marius lăcătuş 

viewscnt
Articole similare