Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii din Liga 1 care l-au uimit pe Victor Piţurcă! ”Eu sunt stelist, îmi pare rău să o spun, dar au cea mai bună şi frumoasă atmosferă!”

Suporterii din Liga 1 care l-au uimit pe Victor Piţurcă! ”Eu sunt stelist, îmi pare rău să o spun, dar au cea mai bună şi frumoasă atmosferă!”

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României, a vorbit despre fotbalul actual din Liga 1.

Victor Piţurcă a vorbit despre atmosfera de pe stadioanele din Liga 1. Chiar dacă a recunoscut că este stelist, fostul antrenor al Craiovei consideră că cea mai bună atmosferă din fotbalul românesc este cea de pe noul stadion din Giuleşti al Rapidului. 

Echipa condusă de Adrian Mutu a jucat cu casa închisă atât partida de inaugurare, scor 1-0, contra lui Poli Timişoara, dar şi primul meci oficial din Liga, contra lui FC Botoşani, scor 3-0. 

”Atmosferă incredibilă, excelentă! Cea mai bună atmosferă pe care am văzut-o în ultimul timp. Eu sunt stelist, îmi pare rău să o spun, dar cea mai bună şi frumoasă atmosferă am văzut-o în Giuleşti. Steaua, Rapid, Craiova, Dinamo, aceste echipe când sunt în Liga 1, suporterii sunt incredibili, fantastici”, a spus Victor Piţurcă, pentru PRO TV.

Basarab Panduru, încântat de un fotbalist de la Rapid

”Mi se pare că Rareş Ilie a bubuit mai repede decât Sefer. M-aş gândi că aşa ar trebui să fie la Rapid, cu un pressing şi au recuperat mingi pe la 20-25 de metri de poarta adversă şi plecau de acolo cu acţiunile. Au făcut un meci bun şi mi s-a părut primul meci de azi de play-out şi cel de acum de play-off”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

În vârstă de 18 ani, Rareş Ilie este mijlocaş ofensiv şi a ”explodat în acest sezon”. Până acum a adunat 32 de meciuri la Rapid, două goluri şi 6 assist-uri. Evoluţiile foarte bune i-au atras multe laude din partea lui Mihai Stoica, cel care l-a evidenţiat încă de la primele meciuri la Rapid.

Rapid a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii 1. A fost prima partidă oficială pe noul stadion Rapid – Giuleşti.

Afla mai multe despre: liga 1-rapid-piţurcă 

viewscnt
Articole similare