Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unica discuţie pe care a purtat-o Tavi Popescu cu Gigi Becali! Ce i-a spus latifundiarul: ”O dată am vorbit cu dânsul”

Unica discuţie pe care a purtat-o Tavi Popescu cu Gigi Becali! Ce i-a spus latifundiarul: ”O dată am vorbit cu dânsul”

FCSB

Comentarii

Tavi Popescu a dezvăluit că a purtat o singură discuţie cu Gigi Becali de când se află la FCSB.

Tavi Popescu a devenit, aproape peste noapte, marea speranţă a fotbalului românesc, în urma prestaţiilor de senzaţie reuşite la FCSB.

Fotbalistul de 19 ani a debutat la formaţia roş-albastră în sezonul trecut, din pricina focarului de Covid izbucnit la echipă.

De atunci, jucătorul cu două apariţii în tricoul echipei naţionale nu a privit înapoi şi a devenit titular incontestabil la FCSB.

Gigi Becali a dat ordinul ca acesta să prindă cât mai multe minute, întrucât visează să dea lovitura cu promiţătorul fotbalist român.

Deşi va împlini 20 de ani de abia în decembrie, Tavi Popescu a reuşit deja să însumeze 65 de meciuri pentru FCSB, în care a marcat 12 goluri şi a oferit 11 pase decisive.

Felul prin care se remarcă mai ales perla lui Gigi Becali este dezinvoltura cu care evoluează pe teren, indiferent de meci sau adversar.

Unica discuţie pe care a purtat-o Tavi Popescu cu Gigi Becali

Abilitatea sa de a marca de la distanţă este nemaivăzută în Liga 1 în ultimii ani, motiv pentru care patronul de la FCSB speră să obţină ”măcar” 50 de milioane de euro pentru serviciile sale.

Totuşi, deşi vorbeşte deseori de el în presă, Tavi Popescu a dezvăluit că a purtat o singură conversaţie cu Gigi Becali.

Internaţionalul român a afirmat că este bucuros că este apreciat de patronul echipei sale şi că a primit ”ordin” din partea latifundiarului să facă tot posibilul pentru a avea cât mai des mingea în meciurile FCSB-ului.

O dată am vorbit cu dânsul. Normal că mă bucur că mă apreciază. Dânsul mi-a şi zis să fac tot ce pot să am mingea lângă mine. Ştiu că vrea mulţi bani pe mine.

Nu mă gândesc eu la asta. Treaba mea e să joc bine şi să ajut echipa. Ce va fi vom vedea. Important e să ţin eu acelaşi ritm”, a declarat Tavi Popescu, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: tavi popescu 

viewscnt
Articole similare