Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a dat cărţile pe faţă după ce Gigi Becali a spus că Octavian Popescu va fi mai bun decât ”Regele” fotbalului românesc. ”Eu am fost, dacă nu greşesc, lider!”

Gică Hagi a dat cărţile pe faţă după ce Gigi Becali a spus că Octavian Popescu va fi mai bun decât ”Regele” fotbalului românesc. ”Eu am fost, dacă nu greşesc, lider!”

Fotbal intern

Comentarii

Octavian Popescu a avut evoluţii bune în acest sezon, iar aces lucru l-a făcut să devină fotbalistul preferat al lui Gigi Becali.

Gigi Becali este sigur că va încasa zeci de milioane de euro pe tânărul fotbalist, declarând că echipele din afară ar trebui să se grăbească cu ofertele, deoarece preţul lui Popescu va tot creşte. 

Mai mult decât atât, Becali l-a asemănat pe Popescu cu Maradona şi a spus că fostul jucător al Craiovei va ajunge mai mare decât legenda fotbalului românesc, Gică Hagi, actualul conducător de la Farul Constanţa.

Gheorghe Hagi susţine că Octavian Popescu este un jucător interesant şi talentat şi că în acest moment şi-a demonstrat valoarea. Totuşi, antrenorul echipei de la malul mării consideră că Popescu mai are de lucrat la anumite capitole, pentru a deveni un fotbalist complet.

”Eu am fost, dacă nu greşesc, lider!”

”Sunt jucători tineri. Mie îmi plac jucătorii pe care îi am eu. Fiecare vorbeşte de jucătorii lui. Sunt jucători tineri, au o concurenţă între ei, pot deveni valoroşi. (n.r - Octavian Popescu) E în Divizia A, a demonstrat, joacă titular la Steaua (n.r - FCSB) şi e un jucător interesant.

Dar e de muncă, trebuie planificate lucrurile, trebuie dezvoltat în tehnică, poate mai trebuie ceva, în tactică trebuie şi acolo mult. Fizic trebuie dezvoltat şi, după aceea, partea lui personală, unde fiecare trebuie să aibă grijă de viaţa lui”, a spus Hagi.

Gică Hagi a fost întrebat dacă Octavian Popescu are ceva din el, dar ”Regele” a vorbit despre fiul său, Ianis Hagi, despre care susţine că îi va călca pe urme. 

”Din mine are Ianis, că e băiatul meu. Da? El e ADN-ul meu, are multe din mine, cred eu, că e băiatul meu. N-am zis-o până acum, dar aşa cred eu. Are multe din mine 100%. Eu am fost, dacă nu greşesc, lider. Cred că şi el are sămânţă de a putea să facă lucrul ăsta şi a demonstrat asta”, a mai spus Hagi, potrivit sport.ro

Afla mai multe despre: hagi-octavian popescu-liga 1 

viewscnt
Articole similare