Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, anunţ de ultim moment! Pe ce sumă este dispus să se despartă de Octavian Popescu! ”Dacă mai dă vreo trei patru goluri din alea ca ale lui Messi, o să cer mai mult!”

Becali, anunţ de ultim moment! Pe ce sumă este dispus să se despartă de Octavian Popescu! ”Dacă mai dă vreo trei patru goluri din alea ca ale lui Messi, o să cer mai mult!”

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu este jucătorul momentului la FCSB, iar Toni Petrea a declarat după victoria cu Farul, scor 2-0, că uneori, tânărul jucător trage echipa după el.

Becali este fascinat de Octavian Popescu şi a declarat că fotbalistul de atac nu este transferabil în următorii 2-3 ani. Totuşi, patronul s-a gândit mai bine şi a spus că este dispus să se despartă de el pentru 50 de milioane de euro în următoarea perioadă de transferuri. 

Patronul FCSB a precizat că nu vrea să păţească cu Octavian Popescu ce a păţit cu Moruţan. Becali voia în schimbul fostului jucător de la FCSB 20 de milioane de euro, dar a obţinut doar 3,5 milioane de euro, după ce s-a înţeles cu cei de la Galatasaray.

”Dacă mai dă vreo trei patru goluri din alea ca ale lui Messi, o să cer mai mult!”

”Am spus eu că nu îl las pe Tavi Popescu să plece, dar dacă vine cineva acum şi îmi pune pe masă 50 de milioane de euro, credeţi că sunt nebun şi nu îl las? Cand spun eu de 100 de milioane, eu sunt convins că e greu să obţin banii ăia, dar nimeni nu mă poate opri să vorbesc de suma asta. Ştiu eu de ce o spun. Nu, tată! Îi voi da drumul la băiat şi pe 50 de milioane. Cu el nu vreau să păţesc la fel cum am păţit cu Moruţan. Pe Moruţan am visat că obţin bani mulţi şi abia am obţinut 3.5 milioane de euro.

Dar, dacă Tavi mai dă vreo trei, patru goluri din alea ca ale lui Messi, atunci o să vedeţi că o să cer mai mult de 50 de milioane de euro. Suma asta o cer în momentul de faţă. Ce o să fie după finalul campionatului mai discutăm atunci. Dar eu sunt convins că o să obţin pe Tavi Popesccu cea mai mare sumă a mea de transfer de când am intrat în fotbal”, a spus Gigi Becali, la ProSport.

Octavian Popescu este cotat la 1.9 milioane de euro, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-octavian popescu 

viewscnt
Articole similare