Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola, şocat de jocul practicat de Atletico împotriva lui City: ”Au jucat 5-5-0. Era greu să găseşti spaţii”

Pep Guardiola, şocat de jocul practicat de Atletico împotriva lui City: ”Au jucat 5-5-0. Era greu să găseşti spaţii”
Comentarii

În cadrul conferinţei de presă din urma victoriei cu Atletico, Pep Guardiola a analizat jocul prestat de cele două echipe.

În turul sferturilor Champions League, Manchester City a reuşit să se impună, pe teren propriu, împotriva lui Atletico Madrid.

Formaţia pregătită de Diego Simeone nu a reuşit să şuteze nici măcar o dată pe parcursul meciului, o premieră negativă de când ”Cholo” se află pe bancă, însă a pierdut doar 0-1.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Kevin De Bruyne, din pasa lui Foden, care a schimbat jocul după intrarea sa.

În urma fluierului final, Pep Guardiola a afirmat că ar fi fost greu ca echipa sa să marcheze mai mult, întrucât Atletico a folosit un sistem 5-5-0.

Totuşi, spaniolul a punctat că victoria este cea care contează şi că City trebuie să fie atentă în retur, pentru a nu le permite vreo şansă madrilenilor să revină.

Pep Guardiola, şocat de jocul practicat de Atletico împotriva lui City

"A fost un meci dificil împotriva unui adversar puternic, care a jucat 5-5-0. Era greu să găseşti spaţii. Am avut răbdare, dar nu am atacat în ritmul potrivit. Din fericire, am marcat.

Este un rezultat bun, am fi putut marca un al doilea gol, dar 1-0 sau 2-0 nu ar fi schimbat prea mult lucrurile înainte de a merge la Madrid.

(n.r. despre Foden) Are calităţi speciale, ducând mereu mingea înainte, primele lui acţiuni au fost incredibile. A dat două pase decisive pentru Kevin (n.r. De Bruyne).

Ştiam că vom avea nevoie de el şi de Gabriel (n.r. Jesus) pentru a creşte viteza atunci când jocul va încetini puţin. Au făcut-o şi au fost foarte buni.

Nu ştiu la ce să mă aştept de la ei (n.r. Atletico) în meciul retur. Ei pot juca un pic mai sus, combina mai mult.

Dar dacă începutul meciului se întoarce în favoarea lor, poate că vor reveni la jocul lor defensiv.

Mai presus de toate, trebuie să mă gândesc la ce putem face pentru a ataca mai bine", a declarat Guardiola, potrivit AFP.

Returul se poate vedea pe Orange Sport, miercuri, 13. aprilie, de la ora 22:00.

Afla mai multe despre: pep guardiola 

viewscnt
Articole similare