Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbarea de la FC Botoşani. Iftime: "Nu mai e aceeaşi căldură. Croitoru parcă nu mai are ascultare de nimeni"

Schimbarea de la FC Botoşani. Iftime: "Nu mai e aceeaşi căldură. Croitoru parcă nu mai are ascultare de nimeni"

FC Botoșani

Comentarii

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a vorbit despre schimbarea pe care a observat-o în comportamentul lui Marius Croitoru, dar şi în relaţia dintre cei doi.

Valeriu Iftime, despre relaţia cu Marius Croitoru: "Parcă nu mai are aceeaşi căldură"

Ratarea play-off-ului a agitat apele la FC Botoşani. Anumite schimbări în privinţa lui Marius Croitoru au fost urmate de necalificarea printre primele şase echipe din Liga 1, iar Valeriu Iftime a decis să discute despre anumite aspecte din jurul echipei. 

"În general presa nu greşeşte. Nu pot să spun că în cazul meu este o eră glaciară între mine şi Marius Croitoru. Este o relaţie foarte corectă instituţional, dar parcă nu mai are aceeaşi căldură ca acum jumătate de an. Lucrurile sunt controlabile, dar au geneză a lor şi anume că eu cred că Marius parcă nu mai are ascultare de nimeni şi pare că le ştie pe toate când îi dau sfaturi. Eu am o anumită vârstă şi experienţă şi încerc să-l atenţionez şi nu are nicio legătură cu rezultatele echipei, este pur şi simplu construcţia mea cu un om, cu un antrenor pe termen lung, dar eu cred că o vom pune la punct şi lucrurile vor funcţiona. Dacă Marius nu vrea să înţeleagă, o să vedem cum facem…", a spus Valeriu Iftime la Sport Total FM.

Afaceristul s-a uitat în curtea unor echipe precum Rapid, UTA sau Sepsi, care beneficiază de o infrastructură modernă şi apoi a comparat cu ce se întâmplă la FC Botoşani. 

"Noi, la un moment dat, Botoşaniul, din nimic vrem să facem o bombă nucleară. Mă uitam la ce însemnă fotbalul la Rapid, la UTA Arad sau chiar la Sepsi, vorbesc despre spectatori, stadion, participarea autorităţilor locale în anumite cazuri, cum este la Arad sau la Sepsi. 

Bine, Sepsi primeşte ajutorul autorităţilor locale din ţara de dincolo, dar au un suport special. Nu poţi să stai în Liga 1 în afară de banii pe care îi faci din televiziune şi marketing. Dacă nu ai un ajutor consistent de la oamenii locali, ceea ce nu se întâmplă la Botoşani", a mai Valeriu Iftime. 

  • FC Botoşani e pe locul secund în play-out-ul Ligii 1, cu 29 de puncte, la egalitate cu liderul Rapid Bucureşti.

Afla mai multe despre: valeriu iftimemarius croitorufc botosani 

viewscnt
Articole similare