Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Simeone, după ce a fost acuzat de Guardiola că echipa sa ”a jucat 5-5-0” împotriva lui City: ”Noi voiam să câştigăm”

Diego Simeone, după ce a fost acuzat de Guardiola că echipa sa ”a jucat 5-5-0” împotriva lui City: ”Noi voiam să câştigăm”
Comentarii

Atletico Madrid a fost învinsă fără drept de apel de City în turul sferturilor Champions League.

Ateltico Madrid a fost înfrântă fără drept de apel de City în prima manşă a sferturilor Champions League, scor 1-0.

Tabela nu a reflectat dominarea formaţiei britanice, care i-a limitat pe elevii lui Diego Simeone din a avea vreun şut pe poartă, pentru prima dată în mandatul lui ”Cholo”.

De Bruyne a marcat unicul gol al partidei, în minutul 70, din pasa lui Phil Foden, care a schimbat faţa jocului în urma intrării sale.

După meci, Pep Guardiola i-a acuzat pe cei de la Atletico de anti-joc, spunând că aceştia au evoluat într-un sistem 5-5-0.

Diego Simeone l-a contrazis pe omologul său şi a afirmat că echipa sa îşi dorea victoria, în ciuda faptului că echipa sa nu a contat deloc în ofensivă.

Diego Simeone, după ce a fost acuzat de Guardiola că echipa sa ”a jucat 5-5-0” împotriva lui City

"Este un rezultat slab pentru că am pierdut cu 1-0 când noi voiam să câştigăm. Este clar că jucam cu un adversar extraordinar.

Cifrele vorbesc de la sine, numărul de goluri pe care le marchează acasă, jocul lor foarte dinamic, cu mulţi jucători în atac, care evoluează într-un mod plăcut de urmărit.

Noi am jucat cu armele noatre. A fost un efort colectiv masiv. În repriza secundă, am fi putut probabil ataca mai bine la câteva contraatacuri.

Am suferit, vom merge la Madrid şi va fi la fel pentru că ei vor juca la fel, iar noi ne vom folosi în continuare armele noastre pentru a ne califica.

Vom vedea dacă vom putea avea un pic mai mult mingea, dacă vom putea să mişcăm balonul mai repede şi să creăm mai multe dificultăţi adversarului.

Va trebui să rămânem calmi, umili şi să depunem efort, dar încă avem şansele noastre în această confruntare", a declarat Simeone, potrivit AFP.

Returul dintre cele două va avea loc miercuri, 13 aprilie, şi poate fi urmărit pe Orange Sport.

Afla mai multe despre: diego simeone 

viewscnt
Articole similare