Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panică la FC Argeş! Jean Vlădoiu a anunţat că echipa îşi poate pierde sprijinul financiar. Răspunsul primarului: ”Au venit patru jucători la mine în birou”

Panică la FC Argeş! Jean Vlădoiu a anunţat că echipa îşi poate pierde sprijinul financiar. Răspunsul primarului: ”Au venit patru jucători la mine în birou”

FC Argeș

Comentarii

Panica a izbucnit la FC Argeş, după ce Jean Vlădoiu a afirmat că echipa s-ar putea destrăma sezonul viitor.

Jean Vlădoiu, preşedintele lui FC Argeş, a instaurat panica la clubul piteştean, după ce a afirmat că nu ştie exact cum va fi alcătuit bugetul echipei din sezonul viitor.

Oficialul argeşean a dat de înţeles că primăria, principalul sponsor al echipei, ar putea înceta finanţarea clubului, astfel putând să se ajungă la o nouă situaţie ca la Gaz Metan.

Panicaţi de spusele preşedintelui, câţiva dintre elevii lui Andrei Prepeliţă s-au dus la primărie, pentru a lua legătura cu edilul Piteştiului.

Cristian Gentea le-a clarificat jucătorilor că nici nu se pune problema ca finanţarea să fie încheiată la echipă, ba chiar că este sigur de aceasta până la finalul mandatului său ca primar, în 2025.

Edilul Piteştiului a mai clarificat că Andrei Prepeliţă va rămâne în continuare pe banca formaţiei, înainte de a dezvălui că plănuieşte să fie aproape de finalul proiectului stadionului până spre sfârşitul mandatului său.

Panică la FC Argeş

Nu am discutat cu el (n.r. Vlădoiu). Cred că e un pic de suspans este doar în mintea lui. Eu aştept mâine dimineaţă, înainte conferinţei de presă cu Farul, să declare ce a vrut să spună.

Eu am discutat cu Andrei Prepeliţă, cu Schumacher. Într-adevăr s-a cam speriat lumea la Piteşti. Acum 10 minute au venit patru jucători la mine în bioru, Turda, Işfan, Ionuţ Şerban şi Tofan, la primărie.

Şi erau speriaţi, dar le-am spus că nu au nici cea mai mică problemă. I-am întrebat dacă sunt plătiţi la zi, dacă au primele luate.

Au zis: 'Sigur, dar noi vrem să continuăm'. Eu unul nu vreau să plece niciun jucător în această vară şi vreau să aducem FC Argeş acolo unde am fost odată. 

În judeţul Argeş, brandul FC Argeş nu moare. Eu sunt implicat la această echipă din Liga 4, atunci am fost preşedinte la FC Argeş. Toată lumea a fost de acord cu mine.

Chiar şi acum, chiar dacă un Consiliu Local are componenţi din toate partidele, toată lumea este de acord să continuăm acest proiect.

Eu îmi fac treaba nu numai pe partea sportivă. Până terminăm mandatul, noul stadion va fi într-un stadiu evoluat. Va fi un proiect cu CNI.

Cu siguranţă rămâne Prepeliţă. Eu am discutat cu el şi stabilim strategia pentru anul viitor, posturile pe care vrea să îşi aducă jucători.

Am avut momente în care am fost nemulţumit, am văzut că am fost criticat pentru asta, dar la Piteşti este o Asociaţie Club Sportiv, unde Primăria este membru fondator.

Nu cred că primarul nu are dreptul să vegheze ca banul public să fie cheltuit aşa cum trebuie”, a declarat Cristian Gentea, pentru Pro Arena.

Afla mai multe despre: cristian gentea 

viewscnt
Articole similare