Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gaz Metan, fără gol în ultimele şase etape! Ce spune antrenorul: ”Speranţa moare ultima, dar moare şi ea”

Gaz Metan, fără gol în ultimele şase etape! Ce spune antrenorul: ”Speranţa moare ultima, dar moare şi ea”
Comentarii

Gaz Metan a fost înfrântă cu uşurinţă şi de UTA, scor 0-4, în a treia etapă a play-out-ului Ligii 1.

În a treia etapă a play-out-ului Ligii 1, UTA a primit vizita lui Gaz Metan Mediaş şi şi-a trecut în cont victoria la cea mai mare diferenţă din acest sezon.

Arădenii au marcat patru goluri pentru prima dată în actuala stagiune şi s-au impus cu 4-0 împotriva codaşei Ligii 1.

Soarta lui Gaz Metan este deja stabilită, astfel că echipa doar face act de prezenţă deocamdată, iar acest lucru este clar din cum se prezintă echipa.

Cu un lot format majoritar din juniori, este aproape imposibil pentru medieşeni să ţină piept oricărei formaţii din Liga 1, chiar şi Academicii Clinceni, ”sora de suferinţă” a lui Gaz Metan.

Aşadar, echipa  a pierdut un nou meci, al optulea la rând, şi a eşuat să marcheze pentru o a şasea partidă consecutivă.

Ultimul gol al formaţiei pregătite acum de Marin Dună a fost marcat de Ioan Filip în poarta CFR-ului, în duelul pierdut dramatic de medieşeni în prelungiri.

Gaz Metan, fără gol în ultimele şase etape

Întrebat despre inabilitatatea echipei sale de a marca, Marin Dună s-a amuzat pe seama situaţiei, conştient că soarta echipei deja este decisă.

În schimb, antrenorul a afirmat că echipa vrea să termine onorabil sezonul, nu să facă tot posibilul să limiteze duritatatea rezultatelor, ci să joace fotbal.

”(n.r. nici acum nu aţi înscris) Următorul meci, da, sperăm, speranţa moare ultima, dar moare şi ea.

Glumesc, le mulţumesc băieţilor pentru efortul pe care l-au depus. A fost chiar un teren greu la ei, se acumulează acum oboseala.

O să intervină accidentările, o să o avem foarte grea... pe bază de lot. Ei nu sunt obişnuiţi cu jocuri cu ritmul acesta, de Liga 1, dar jos pălăria pentru ei.

(n.r. ce vă mai propuneţi?) Următorul meci să dau gol, aţi văzut că nu bubuim mingea, încercăm să jucăm atât cât putem, cât ne ţine calitatea”, a declarat Marin Dună.

Afla mai multe despre: marin dună 

viewscnt
Articole similare