Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un atacant străin de la CFR Cluj s-a destăinuit în presa din Franţa: "Nu m-am gândit că voi pune piciorul în România. Am venit cu prejudecăţi"

Un atacant străin de la CFR Cluj s-a destăinuit în presa din Franţa: "Nu m-am gândit că voi pune piciorul în România. Am venit cu prejudecăţi"

CFR Cluj

Comentarii

Atacantul francez Michael Pereira (34 de ani) le-a povestit francezilor despre aventura sa în România, după ce a jucat la CFR Cluj.

"Am venit în România cu prejudecăţi"

Michael Pereira a fost transferat de actuala campioană a Ligii 1 în 2019, dar nu a fost niciodată om de bază în echipă. Fotbalistul ofensiv a apărut în echipă în momentul în care titularii au fost indisponibili. 

Fotbalistul a recunoscut că nu s-a gândit că va ajunge în România şi că a avut prejudecăţi înainte de a semna cu CFR Cluj. 

Totuşi, cei doi ani petrecuţi la Cluj şi condiţiile de la CFR i-au schimbat percepţia. Pereira a vorbit deschis despre ce a observat în ţara noastră. 

"Sincer să fiu, nu m-am gândit niciodată că voi pune piciorul în România. Mediul de viaţă era incredibil. Am venit în România cu multe prejudecăţi pe care le poţi avea în Franţa şi, chiar dacă ţara are probleme, Clujul este al doilea oraş ca mărime din ţară, şomaj foarte mic, oraş dinamic şi universitar: fantastic", a spus Michaël Pereira pentru publicaţia So Foot.

"Este foarte frig acolo, dar copiilor mei le-a plăcut foarte mult! Am trecut de izolare în cele mai bune condiţii posibile. Şi clubul a fost în top şi de aceea am semnat cu ei. E bine să câştigi jocuri, să câştigi trofee şi să mergi acasă cu capul sus", a adăugat acesta.

Michael Pereira a jucat în 49 de meciuri pentru CFR Cluj, a marcat de trei ori şi a oferit cinci pase decisive. 

În palmares are două titluri de campion cu echipa din Gruia şi o Supercupă a României. 

Din 2021, Michael Pereira e legitimat la Kocaelispor, în liga secundă din Turcia.

După pauza din Liga 1 cu prilejul meciurilor naţionalei României, CFR Cluj reia play-off-ul cu partida de luni, de pe teren propriu, cu FC Argeş, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

 

Afla mai multe despre: cfr clujmichael pereira 

viewscnt
Articole similare