Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacanţii lui Dinamo şi ai Chindiei, făcuţi praf de Cornel Dinu: ”Seamănă cu un Othello care trădează fotbalul, iar el cu un muschetar fără sabie”

Atacanţii lui Dinamo şi ai Chindiei, făcuţi praf de Cornel Dinu: ”Seamănă cu un Othello care trădează fotbalul, iar el cu un muschetar fără sabie”
Comentarii

Cornel Dinu a avut cuvinte grele pentru jucătorii de atac ai Chindiei şi ai lui Dinamo.

Dinamo a reuşit să îşi treacă în cont prima victorie în deplasare din acest sezon, după ce a trecut cu 2-0 de Chindia, la Ploieşti.

Elevii lui Dusan Uhrin s-au ţinut de sfaturile noului antrenor şi au reuşit să scoată trei puncte cruciale în lupta cu retrogradarea.

Totuşi, în ciuda victoriei, nu toată suflarea dinamovistă a fost mulţumită de prestaţia li rezultatul obţinut de club.

Cornel Dinu i-a făcut praf pe cei doi marcatori ai lui Dinamo, Morar şi Irobiso, dar nici jucătorii Chindiei nu au scăpat.

Sila şi Chunchukov au fost şi ei luaţi la ţintă de Dinu, pentru felul în care au jucat în duelul de vineri.

Atacanţii lui Dinamo şi ai Chindiei, făcuţi praf de Cornel Dinu

E foarte greu de privit un joc între echipa care reprezintă oraşul în care te-ai născut şi echipa unde ai trăit cele mai frumoase momente fotbalistice şi confirmarea de jucător internaţional de fotbal, la Dinamo.

Totuşi, incontestabil, cred că Dinamo reuşeşte să fie mai bine organizată şi câştigă afară după două remize şi 14 înfrângeri.

E adevărat, într-o partidă în care ambele echipe parcă nu au avut atacanţi, mă refer la Sila, care practic lasă impresia că îi este silă de fotbal, şi Chunchukov, care, de fapt, e mai mult o încurcare de nume slave decât de reuşită fotbalistică.

Cred totuşi că, deşi Chindia paradoxal este mai bine organizată din punct de vedere al administraţiei, acum lucrul acesta nu a contat în teren şi s-a impus echipa cu mari probleme din acest punct de vedere.

Practic, nici Dinamo nu a avut o prezenţă în atac, mă refer la Irobiso, care semănă cu un Othello care el trădează fotbalul, iar Morar are alură de muschetar, dar fără sabie, reuşind totuşi să dobândească una atunci când a marcat, în minutul 66, printre stoperii gură-cască ai Chindiei”, a declarat Cornel Dinu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare