Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist spaniol, gata să joace pentru altă naţională la Cupa Mondială. Negociază deja cu federaţia

Un fotbalist spaniol, gata să joace pentru altă naţională la Cupa Mondială. Negociază deja cu federaţiagalerie foto
Comentarii

Un fotbalist spaniol e gata să joace pentru altă naţională la Cupa Mondială din Qatar 2022. Inaki Williams (27 de ani), jucătorul lui Athletic Bilbao, negociază cu federaţia din Ghana pentru a evolua alături de reprezentativa africă la turneul final organizat în premieră iarna.

Un fotbalist spaniol, gata să joace pentru altă naţională la Cupa Mondială. Negociază deja cu federaţia

Inaki Williams, fotbalist născut în regiunea bască din Spania şi care joacă la Athletic Bilbao, e gata să schimbe naţionala pentru care evoluează. Williams are origini în Ghana, familia sa fiind din ţara africană, vrea să evolueaze alături de reprezentativa Ghanei la Cupa Mondială.

Presa africană, citată de site-ul fichajes.net, scrie că Inaki Williams şi tatăl său negociază deja cu federaţia din Ghana trecerea fotbalistului la naţionala ghaneză. Astfel, deşi a declarat în mai multe rânduri că se simte spaniol, viitorul sportiv al lui Inaki Williams ar putea fi legat de Ghana, atras fiind de mirajul Cupei Mondiale.

Totuşi, trecerea lui Inaki Williams la naţionala Ghanei va fi dificilă, având în vedere că atacantul a debutat deja pentru naţionala Spaniei. Are un singur meci, disputat în 2016, un amical cu Bosnia câştigat de "Furia Roja" cu 3-1. Potrivit sursei citate, însă, există speranţe că FIFA va face o excepţie, având în vedere că este vorba de doar un singur meci amical, în care a fost pe teren doar 30 de minute.

Ghana s-a calificat la Cupa Mondială din Qatar şi a fost repartizată în grupa H, alături de Portugalia, Uruguay şi Coreea de Sud.

Daniel Amartey (Leicester), Joseph Aidoo (Celta Vigo), Thomas Partey (Arsenal), Mohammed Kudus (Ajax), Joseph Paintsill (Genk), Jordan Ayew (Crystal Palace) şi Felix Afena-Gyan (AS Roma) sunt cei mai importanţi fotbalişti din naţionala Ghanei.

Afla mai multe despre: inaki williamsspaniaghanacupa mondialanationala 

viewscnt
Articole similare