Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aspectul care l-a surprins pe Dusan Uhrin în România! "Meciul cu Craiova nu este derby. Este la nu ştiu câţi kilometri depărtare". Ce le-a cerut fotbaliştilor lui Dinamo

Aspectul care l-a surprins pe Dusan Uhrin în România! "Meciul cu Craiova nu este derby. Este la nu ştiu câţi kilometri depărtare". Ce le-a cerut fotbaliştilor lui Dinamo
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, a transmis încrederea căpătată în urma victoriei cu Chindia Târgovişte, scor 2-0.

Dusan Uhrin, după Chindia - Dinamo 0-2

Dinamo a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii 1.

"Câinii" sunt la prima victorie din aces play-out, iar în urma meciului s-au apropiat la şase puncte de adversara de vineri seara. Deşi alb-roşii sunt la mare distanţă de ultimul loc care asigură prezenţa în Liga 1, Dusan Uhrin a avut un mesaj încurajator. 

"Este o zi fericită pentru noi deoarece am câştigat, prima repriză a fost aşa şi aşa, dar atitudinea s-a schimbat în a doua repriză. Adversarii au mai avut câteva ocazii în partea a doua, dar până la urmă am gestionat foarte bine şi am reuşit să câştigăm.

Am câştigat pentru prima oară (n.r. - de la revenirea pe banca tehnică) şi este primul pas mic către ceea ce ne propunem. Dacă ne concentrăm în continuare, va fi bine. Repet, este doar un prim pas. Am avut multe probleme de lot, dar cei care au fost disponibili au intrat şi şi-au făcut treaba foarte bine", a declarat antrenorul lui Dinamo. 

În etapa următoare, Dinamo joacă acasă cu U Craiova 1948, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, iar Dusan Uhrin a dorit să sublinieze un aspect. 

"Meciul cu Craiova nu cred că este derby.  Nu este un derby pentru mine. Pentru că derby este între echipele dintr-un oraş. Nu ştiu de ce aici se vorbeşte despre derby, când o echipă este la nu ştiu câţi kilometri depărtare", a mai spus antrenorul ceh. 

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. FC Botoşani – 29 de puncte, 2. FC Rapid – 26, 3. Sepsi – 24, 4. UTA Arad – 23, 5. U Craiova 1948 – 22, 6. CS Mioveni – 19, 7. Chindia Târgovişte – 19, 8. FC Dinamo – 13, 9. Academica Clinceni – 3, 10. Gaz Metan Mediaş – -11.

Afla mai multe despre: chindia targoviste dinamo 

viewscnt
Articole similare