Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţara gazdă nu va deschide actuala ediţie a Campionatului Mondial! Care va fi primul meci şi de ce nu îl dispută Qatar

Ţara gazdă nu va deschide actuala ediţie a Campionatului Mondial! Care va fi primul meci şi de ce nu îl dispută Qatar

Cupa Mondială

Comentarii

Qatar nu va disputa prima partidă de la Campionatul mondial, deşi este uzual ca ţara gazdă să deschidă

Qatar nu va disputa meciul de deschidere de la actuala ediţie a Campionatului Mondial

De obicei, ţara gazdă obişnuia să deschidă o ediţie a turneului final al Cupe Mondiale, dar în Qatar nu se va respecta această cutumă, scrie lefigaro.fr.

Qataraul va juca în prima zi, dar nu primul meci. Competiţia va fi deschisă de întâlnirea Senegal - Olanda, tot din Grupa A.

Acest joc este programat de la ora locală 13.00, 12.00 ora României. Va urma partida Anglia - Iran, de la ora locală 16.00, joc din Grupa B şi abia apoi Qatar - Eduador (Grupa A), de la ora locală 19.00.

Ziua I se va încheia cu al doilea meci din Grupa B, între SUA şi câştigătoarea barajului Scoţia/Ucraina - Ţara Galilor, programat de la ora locală 22.00.

Traseul A al play-off-ului european îşi va stabili câştigătoarea în iunie, jocul/jocurile Ucrainei fiind amânat/e din cauza invadării ţării vecine de câtre Rusia.

Motivul pentru care Qatar nu va juca meciul de deschidere este pentru că naţionala îşi doreşte un nivel de expunere mai mare la nivel mondial.

Meciurile care se dispută seara au acces la o audienţă mai mare, aşa că cei din Qatar au decis să îşi programeze prima partidă într-un moment mai favorabil.

Afla mai multe despre: campionatul mondial 

viewscnt
Articole similare