Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Morar, comparat cu Messi şi Ronaldo de Emil Săndoi: ”Asta am mai văzut la ei”

Vlad Morar, comparat cu Messi şi Ronaldo de Emil Săndoi: ”Asta am mai văzut la ei”
Comentarii

În urma înfrângerii cu Dinamo, Emil Săndoi a vorbit la superlativ despre reuşita marcată de Vlad Morar.

Chindia Târgovişte a pierdut al doilea meci cu Dinamo din acest sezon, devenind prima echipă care a pierdut cu ”câinii” acasă în actuala stagiune, dar şi prima care pierde două meciuri împotriva lor.

Spre diferenţă de ultimul meci dintre cele două, când elevii lui Emil Săndoi au dominat, dar s-au întrecut în ratări şi au fost învinşi, de această dată dinamoviştii au fost mult mai siguri pe ei.

Jucătorii lui Dusan Uhrin au fost în control o bună parte a meciului şi au reuşit să elimine aproape toate erorile din jocul lor, semn că metodele celui nou antrenor funcţionează.

Ambele goluri marcate de Dinamo în poarta Chindiei au venit prin doi foşti jucători de la Gaz Metan, Vlad Morar şi Christian Irobiso.

Nigerianul a înscris cu un gol a la Zlatan, însă reuşita fostului şi actualului său coechipier a fost cu adevărat cea fabuloasă.

Vlad Morar a reuşit o cursă printre o multitudine de jucători ai Chindiei şi a punctat cu încredere odată ajuns într-o poziţie de şut.

Vlad Morar, comparat cu Messi şi Ronaldo de Emil Săndoi:

În urma meciului, Emil Săndoi a oferit o declaraţie incredibilă despre golul acestuia, comparându-l cu reuşitele lui Messi sau Cristiano.

Antrenorul Chindiei a mai afirmat că, urmărind doar faza primului gol, Morar ar trebui să joace ”într-unul dintre cele mai puternice campionate ale Europei”.

Acţiuni cum a luat Morar am mai văzut pe Messi sau pe Cristiano Ronaldo, acţiuni prin care să scoată din joc trei-patru adversari numai dintr-o fentă şi să nu reuşim să interceptăm mingea, să facem un fault tactic.

Efectiv nu îmi explic. Dacă dai faza de la primul gol, Morar ar trebui să plece într-unul dintre cele mai puternice campionate din Europa, ăsta e adevărul.

Până la baraj mai este, nici nu poate să se spună în momentul de faţă ce echipă sau echipe ajung la baraj”, a declarat Emil Săndoi.

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare