Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea, la un pas de o revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali l-a sunat după miezul nopţii: ”Mi-a făcut o propunere”

Andrei Cristea, la un pas de o revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali l-a sunat după miezul nopţii: ”Mi-a făcut o propunere”

FCSB

Comentarii

Andrei Cristea a dezvăluit că a primit o ofertă din partea FCSB-ului, în iarna lui 2019.

În sezonul 2019/2019, Poli Iaşi a reuşit ultima mare performanţa a sa, când a reuşit să se califice în play-off-ul Ligii 1.

Formaţia moldoveană a avut un parcrus neaşteptat de bun, ajutată de prestaţiile lui Andrei Cristea, chiar dacă acesta a plecat la jumătatea stagiunii.

Pe atunci, ieşenii erau deja cu un picior în play-off, iar forma sa bună din prima parte a sezonului l-a propulsat la Universitatea Craiova, care credea că experienţa sa ar putea fi benefică în ofensivă.

Totuşi, fostul atacant putea alege să facă pasul la unul dintre ceilalţi granzi ai Ligii 1. Gigi Becali l-a sunat pe acesta şi i-a propus să revină la FCSB.

Cristea a dezvăluit că a fost sunat după miezul nopţii de patronul formaţiei roş-albastră, deşi punctează că a fost contactat de multe cluburi în acea perioadă.

Pentru a nu înfuria fanii fostelor sale echipe, Cristea a ales să facă pasul în Bănie, având în vedere că Universitatea fusese şi mai insistentă în tratativele cu el.

Andrei Cristea, la un pas de o revenire de senzaţie la FCSB

Am avut o propunere, când m-am dus la Craiova. După perioada de play-off. Aveam 34 de ani. M-a sunat într-o noapte domnul Becali, era trecut de 12 noaptea.

Am văzut telefonul, să răspund, să nu răspund?! Mi-a făcut o propunere. Eu, când am fost la Iaşi, am avut foarte multe propuneri.

În momentul respectiv mi s-a părut Craiova mai insistentă. Jucasem la Steaua (n.r. FCSB), jucasem la Dinamo. Plus emulaţia din Bănie.

A fost discuţia între mine şi Becali, a intrat şi Craiova pe fir şi au fost mai insistenţi. Era greu în momentul ăla să mă întorc la FCSB.

Mi s-a părut Craiova atunci un fel de Elveţie a României. Mi-a plăcut mentalitatea lor, ca italieni.

Mi-a plăcut foarte mult de Mangia, de Bergodi, de Zenga”, a declarat Andrei Cristea, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: andrei cristea 

viewscnt
Articole similare