Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El poate răpune Craiova duminică. Fotbalistul de la FCSB de care se teme Laurenţiu Reghecampf

El poate răpune Craiova duminică. Fotbalistul de la FCSB de care se teme Laurenţiu Reghecampf

Fotbal intern

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a prefaţat partida dintre FCSB şi Universitatea Craiova.

Capul de afiş al etapei a treia din play-off-ul Ligii 1 va avea loc duminică, 3 aprilie, de la ora 19:00, în direct pe Orange Sport 1 şi orangesport.ro, acolo unde sunt transmise şi celelalte dueluri din Liga 1.

Cele două adversare sunt despărţite de şapte puncte, în avantaj fiind FCSB, care se clasează pe locul al doilea, cu 37 de puncte. Oltenii se află pe ultima treaptă a podiumului, cu 30 de puncte.

El poate răpune Craiova duminică. Fotbalistul de la FCSB de care se teme Laurenţiu Reghecampf

Va fi o partidă specială pentru cei doi antrenori. Laurenţiu Reghecampf şi Toni Petrea se reîntâlnesc din postura de adversari, după ce au fost colaboratori cu ani în urmă la FCSB.

La prima partidă în care cei doi au fost adversari, Toni Petrea a avut câştig de cauză, FCSB impunându-se cu scorul de 3-2, în returul sezonului regular.

Tehnicianul celor de la Universitatea Craiova a precizat şi cine va fi cel mai periculos jucător al vicecampioanei României.

”FCSB este o echipă foarte bine pregătită fizic, pot duce meciuri la intensitate maximă până în minutul 95, au câştigat multe puncte cu goluri marcate pe final.

Trebuie să fim atenţi la calitatea jucătorilor din faţă a celor de la FCSB, sunt inteligenţi, au tehnică bună, pot scoate adversari din joc, pot face diferenţa oricând. Îl au pe Florin Tănase. La fel, trebuie să fim atenţi şi la şuturile de la distanţă ale lor.

Nu se joacă titlul, nu este cazul, pentru că noi nu avem şanse la titlu şi nici FCSB nu sunt aşa aproape de CFR. Ne jucăm şansa pentru locul 2, să rămânem aproape, să profităm, dacă ei vor avea paşi greşiţi.

Toni Petrea mi-a fost coleg aproape 10 ani, nu am ce revanşă să-mi iau, cum nu am revanşă faţă de nimeni de la FCSB. În tur am pierdut la ultima fază, nu am fost concentraţi la golurile primite. Vrem să arătăm mai bine decât la meciul de pe Ion Oblemenco”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: regheflorin tanasecraiovafcsb 

viewscnt
Articole similare