Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai valoroşi jucători trecuţi pe la Clinceni şi-a găsit o nouă echipă! Destinaţia surprinzătoare aleasă de Juan Bautista Cascini

Unul dintre cei mai valoroşi jucători trecuţi pe la Clinceni şi-a găsit o nouă echipă! Destinaţia surprinzătoare aleasă de Juan Bautista Cascini
Comentarii

Juan Bautista Cascini şi-a găsit oficial o nouă echipă, în urma despărţirii de Academica Clinceni.

În stagiunea trecută, Academica Clinceni a fost revelaţia Ligii 1 şi a reuşit să se califice în play-off, încheiând sezonul pe poziţia a cincea.

Formaţia pregătită atunci de Ilie Poenaru se baza pe jucători experimentaţi în Liga 1, precum Raul Rusescu, Cristi Tănase, Adi Popa sau Florin Gardoş, dar şi pe stranieri interesanţi, precum Thibault Moulin sau Juan Cascini.

Al doilea dintre aceştia, un mijlocaş argentinan, a semnat cu formaţia ilfoveană în 2020, după ce petrescuse un an la FC Botoşani.

Jucătorul de 24 de ani mai trecuse pe la Estudiantes (Argentina) şi Apoel (Cipru), alături de care câştigase titlul, înainte de a veni în România.

Cascini s-a impus rapid la Clinceni şi a devenit ”peste noapte” unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai lui Ilie Poenaru, fiind decisiv în performanţa reuşită în ultima stagiune.

În ciuda ”exod-ului” din începutul acestui sezon, Juan Cascini a preferat să rămână la Academica, dar şi-a regretat imediat decizia.

Unul dintre cei mai valoroşi jucători trecuţi pe la Clinceni şi-a găsit o nouă echipă

Jucătorii au rămas neplătiţi cu lunile, iar echipa s-a prăbuşit complet, fiind codaşa Ligii 1 până ca dezastrul să lovească cu adevărat la Mediaş.

Cascini a îmbrăcat pentru ultima dată tricoul Clinceniului în ultimul meci din 2021, reuşind apoi să îşi rezilieze înţelegerea cu clubul ilfovean.

În acest sezon, argentinanul rămâne golgheterul formaţiei, cu şapte reuşite, marcând în jur de 30% din cele 22 reuşite ale echipei ilfovene.

Totuşi, având în vedere problemele financiare de la club, despărţirea era ineivitabilă, iar, pe 1 aprilie, Cascini a semnat oficial cu noua sa echipă, The Strongest La Paz, din Bolivia.

Destinaţia este una surprinzătoare, având în vedere că argentinanul jucase în ligi mult peste nivelul celei boliviene până acum.

Totuşi, The Strongest La Paz este una dintre cele mai de succes echipe din campionatul său intern, cu 13 titluri, şi ocupă locul al treilea în clasament după şase etape ale acestui sezon.

Afla mai multe despre: juan bautista cascini 

viewscnt
Articole similare