Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul Ucrainei a trecut în tabăra Rusiei! "Mi-a spus în privat". Apropiatul vedetei rupe tăcerea despre legăturile cu spionajul rus

Eroul Ucrainei a trecut în tabăra Rusiei! "Mi-a spus în privat". Apropiatul vedetei rupe tăcerea despre legăturile cu spionajul rus

Diverse

Comentarii

Vitaly Yurchenko, fostul purtător de cuvânt al lui Anatoliy Tymoshchuk, oferă detalii despre fotbalistul emblematic al Ucrainei care e acuzat de relaţii apropiate cu FSB.

Dezvăluiri despre Anatoliy Tymoshchuk: "A vorbit despre contactele cu FSB în privat cu mine"

Vitaly Yurchenko este cel care a făcut public documentul în care Anatoliy Tymoshchuk, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din istoria Ucrainei, este acuzat că e membru al Serviciului Federal de Securitate.

Ucraineanul Anatoliy Tymoshchuk este, în continuare, antrenor la Zenit Sankt Petersburg şi sunt suspiciuni că este colaborator al serviciului secret al Federaţiei Ruse. De altfel, Tymoshchuk nu a luat o poziţie oficială după ce Rusia a invadat Ucraina. 

După 12 ani în care a lucrat alături de Anatoliy Tymoshchuk, Vitaly Yurchenko a rupt tăcerea şi a oferit detalii despre legătura marelui fotbalist ucrainean cu Rusia. 

Anatoliy Tymoshchuk a fost şi antrenorul secund al lui Mircea Lucescu, în perioada în care antrenorul român a condus-o pe Zenit Sankt Petersburg. 

"Îmi pare rău să-l văd pe Tymoschuk tăcut când Luţk este atacat, unde locuiesc părinţii lui, unde a făcut primii paşi în fotbal. Când oamenii sunt atacaţi şi ucişi în Doneţk, unde a devenit celebru ca fotbalist, a devenit căpitanul lui Şahtior, a jucat multe meciuri, tace. Când Kievul este atacat, unde a jucat ca lider al echipei naţionale, ca căpitan al echipei naţionale a Ucrainei, unde a cântat imnul naţional, tace. Prin propriul comportament şi inacţiune, a intrat în istorie.

Apropo despre motivele lui. Este interesant pentru mine, ca jurnalist şi profesionist media, să înţeleg poziţia sa. Ce este în joc acolo, ce-l interesează , este necesar să-l întrebaţi.

Tymoschuk este prieten, în special, cu fiul lui Boyarsky, care acum îi blochează pe ruşi pe Instagram, Facebook şi pe toate reţelele sociale. A avut contacte personale cu Umnov, şeful UPB şi LO şi cu ministrul adjunct de interne al Rusiei, acelaşi Miller şi Medvedev de la Gazprom.

Ulterior a rezultat că avocaţii săi erau legaţi de partidul aflat la guvernare, Rusia Unită (n.r. - partidul condus de Vladimir Putin). Au existat multe alte fapte despre contacte personale cu mici trădători sau duşmani ai Ucrainei, cum ar fi Marmazov. Toate elementele din puzzle sunt puse încet cap la cap.

A vorbit despre contactele cu FSB în privat şi nu numai cu mine, ci şi cu prietenii lui", a declarat Vitaly Yurchenko pentru Football24.ua.

În cadrul aceluiaşi interviu, Vitaly Yurchenko a povestit şi ce răspuns a primit din partea ruşilor pe care-i cunoaşte atunci când i-a întrebat de ce nu iau atitudine în faţa lui Vladimir Putin. 

Anatoliy Tymoshchuk a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti ucraineni din toate timpurile şi are cele mai multe apariţii în tricoul ţării sale, 144.

Fostul mijlocaş şi-a început cariera la Volyn Lutsk şi a mai jucat pentru Şahtior Donetsk, Zenit, de două ori, Bayern Munchen şi Kairat Almaty. Cu Şahtior a câştigat şapte trofee.

 

Afla mai multe despre: vitaly yurchenkoanatoliy tymoshchukrusiaucraina 

viewscnt
Articole similare