Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali îşi doreşte desfiinţarea unei naţionale a României: "Nu avem nevoie"

Victor Becali îşi doreşte desfiinţarea unei naţionale a României: "Nu avem nevoie"
Comentarii

Agentul Victor Becali cere desfiinţarea naţionalei U20 a României. Cea mai nouă reprezentativă a fotbalului românesc a înregistrat scoruri umilitoare în ultimele luni.

Naţionala U20, sub presiunea rezultatelor

În cel mai recent meci, reprezentativa U20 a României a suferit o înfrângere usturătoare, scor 5-0, luni, în meciul amical cu naţionala similară a Elveţiei. Tot în martie, România a pierdut şi cu Portugalia, scor 2-1. 

Impresarul Victor Becali a oferit argumentele sale pentru care naţionala U20 nu ar trebui să existe şi a subliniat, totodată, o problemă a fotbalului autohton. 

“Toată lumea îşi dă cu părerea. Îl auzeam pe Aurel Ţicleanu, pe care eu îl respect, a fost un mare fotbalist, dar nu poţi să vii să ne spui că numai ţările dezvoltate au echipe Under 20. Păi noi ne considerăm ţară dezvoltată? Domne, nu avem nevoie de Under 20. De ce avem nevoie? N-avem fond de jucători pentru aşa ceva.

Gândiţi-vă că jucătorii ăia de prin Italia, Spania, joacă prin liga a doua, a treia, care sunt foarte puternice. Noi nu avem jucători. Trebuie să înţelegem, n-avem pentru echipa mare jucători. Dacă e foarte bun la U20, nu poate să joace la U21?

Eu vă spun, părerea mea, nu-i iau apărarea lui Lobonţ. Când n-ai rezultate sigur că eşti de vină, dar poţi să fii şi mama selecţionerului. Nu luăm cinci goluri, luăm trei”, a declarat Victor Becali, la Sport Total FM.

Rezultatele înregistrate de România U20 cu Bogdan Lobonţ

  • România U20 - Norvegia U20 1-2 
  • Italia U20 - România U20 7-0 
  • România U20 - Polonia U20 2-1 
  • Germania U20 - România U20 4-0 
  • România U20 - Cehia U20 2-1 
  • Anglia U20 - România U20 6-1 
  • România U20 - Portugalia U20 2-1
  • România U20 - Elveţia U20 0-5

Afla mai multe despre: victor becaliromania u20 

viewscnt
Articole similare