Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru dinamovişti. :) Cristi Borcea anunţă din nou că Dinamo ar putea intra Liga Campionilor: ”În 3-4 ani, cu un stadion nou, cred că va ajunge acolo”

Veste proastă pentru dinamovişti. :) Cristi Borcea anunţă din nou că Dinamo ar putea intra Liga Campionilor: ”În 3-4 ani, cu un stadion nou, cred că va ajunge acolo”
Comentarii

Cristi Borcea anunţă din nou că Dinamo ar putea intra în grupele Ligii Campionilor, la 20 de ani distanţă de la celebrul moment ”lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League”.

Dinamo a dominat fotbalul din România la începutul anilor 2000 şi cel mai mare vis al lui Cristi Borcea - care atunci era acţionar - a fost să ducă echipa în grupele Ligii Campionilor.

La 20 de ani distanţă de când de la celebrul ”lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”, Cristi Borcea se lansează într-o nouă previziune asemănătoare.

Cristi Borcea anunţă din nou că Dinamo ar putea intra în Champions League

În 2002, după ce Dinamo a câştigat un nou titlu fără prea mari emoţii, Cristi Borcea era plin de optimism: ”Lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League”, le-a cerut el reporterilor.

Însă Dinamo n-a avut prea mult succes în acel an şi a fost eliminată din turul 2 al preliminariile Ligii Campionilor, după 1-4 la general cu Club Brugge.

De altfel, suporterii din Ştefan cel Mare nu s-au putut bucura niciodată de un meci din grupele Ligii Campionilor, indiferent de cât de valoroasă a fost generaţia lui Dinamo.

Cel mai aproape de faza grupelor a fost în anul 2008. Atunci, a întâlnit-o pe Lazio şi Dinamo a scos în tur un 1-1 plin de speranţe. În retur, italienii s-au impus însă cu 3-1.

Acum, Cristi Borcea spune că el n-a anunţat că Dinamo va intra în grupele Ligii Campionilor, ci că se antrenează pentru asta...

”Râdeaţi de mine, vă luaţi de mine, din 2002... atunci am terminat cu 15 puncte (n.r. distanţă faţă de locul 2). Eu nu am spus că intrăm, ne-am pregătit şi din păcate am păţit ce am păţit cu Lazio. Mi-aş dori”, a spus Cristi Borcea la ProSport Live.

Totuşi, chiar dacă nu i-a ieşit acel pronostic, Cristi Borcea se aventurează să dea încă unul: Dinamo va intra în grupele Champions League în următorii ani dacă va beneficia de un nou stadion:

”Orice dinamovist îşi doreşte să-şi vadă echipa favorită în Liga Campionilor. Cu un stadion nou, în trei – patru ani, cred că Dinamo va ajunge în Champions League” a mai spus Cristi Borcea.

Afla mai multe despre: cristi borcea 

viewscnt
Articole similare